Tüp bebek tedavisini hangi doktor yapar?

İçindekiler:

  1. Tüp bebek tedavisini hangi doktor yapar?
  2. Tüp bebek nedir nasıl olur?
  3. IVF nedir kadın doğum?
  4. IVF uzmanı nedir?

Tüp bebek tedavisini hangi doktor yapar?

Tüp Bebek Merkezlerimizde, hasta odaklı yaklaşımla tedavi uygulanıyor. Jinekolog, embriyolog, tıbbi genetik uzmanı, üroloji uzmanları, psikolog, biyolog ve hemşirelerden oluşan uzman ekip, donanımlı tüp bebek laboratuvarı ile infertil çiftlerin gebelik başarılarını arttırmayı hedefliyor.

Tüp bebek nedir nasıl olur?

Günümüzde en sık tercih edilen kısırlık tedavisi olan tüp bebek tedavisi, kadın ve erkek üreme hücrelerinin laboratuvar koşullarında bir araya getirilmesi ve döllenmiş yumurtanın anne rahmine yerleştirilmesi ile uygulanan yapay döllenme tekniğidir.

IVF nedir kadın doğum?

İvf işlemi, bir kadının yumurtlama sürecini izlemek, yumurtayı yumurtalıklardan almak ve laboratuvar ortamında sperm ile dölleyerek döllenmiş yumurtanın (zigot) daha sonra hastanın rahmine başarılı bir gebelik oluşturulması amacıyla tekrar aktarılması şeklinde özetlenebilir.

IVF uzmanı nedir?

Yardımcı üreme teknikleri ile kadın vücudunda üretilen yumurta hücrelerinin bazı özel iğnelerle vücut dışına alınarak erkeğin spermi ile laboratuvar ortamında döllenmesi ve elde edilen embriyo veya embriyoların kadın rahmi içine transfer edilmesi mantığına dayalı işlemlerdir.