2 1 iddaa ne demek?

İçindekiler:

  1. 2 1 iddaa ne demek?
  2. İddaa maç sonucu ne demek?
  3. Voleybol handikaplı sayı sonucu nedir?
  4. Handikap kupon nedir?
  5. Toplam gol 2 üst ne demek?

2 1 iddaa ne demek?

2/1: İlk yarıyı deplasman takım kazanır ama maçı ev sahibi takım alır demektir. 1/X: İlk yarıyı ev sahibi takım alır ama maç berabere biter demektir. ... X/2: İlk yarı berabere biter ama maçı deplasman takım kazanır demektir. 2/2: İlk yarıyı da maçı da deplasman takım kazanır demektir.

İddaa maç sonucu ne demek?

İddaa maç sonucu (MS) iddaa oyununda maçın sonunda yani, 90 dakika sonunda karşılaşmanın nasıl biteceğiyle ilgili tahminde bulunma oyundur. ... Daha sonra oynanıcak olan Uzatmalar iddaa oyunu için geçerli değildir.

Voleybol handikaplı sayı sonucu nedir?

Handikaplı Maç Sonucu Belirtilen takıma verilen set avansıdır. Set avansı verilen takım maça verilen set sayısı kadar önde başlar. İki ihtimali bulunan bu oyunda (01) Ev Sahibi, (02) Deplasman şeklinde kodlanmaktadır.

Handikap kupon nedir?

Handikaplı Maç Sonucu: Handikap seçeneği bulunan takım, belirlenen sayı kadar maça önde başlamış sayılır (sayı avansı) ve bu sayı hesaba katılarak maç sonucunun tahmin edildiği oyun tipidir. Handikaplar buçukludur ve bu nedenle beraberlik seçeneği bulunmaz.

Toplam gol 2 üst ne demek?

Toplamda en fazla 2 gol olması durumunda Altı tahmini, en az 3 gol olması durumunda ise Üstü tahmini kazanır. Maçta atılacak toplam gol sayısıyla ilgili oyun tipidir.