Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Hukuk Fakültesi nerede?

İçindekiler:

  1. Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Hukuk Fakültesi nerede?
  2. Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Hukuk ingilizce mi?
  3. Süleyman Yasir Zorlu Kimdir?
  4. Prof Dr Cem Zorlu Kimdir?
  5. Fatih Sultan Mehmet Han Vakfı Nedir?
  6. Cem Zorlu nerenin rektörü?
  7. Cem Zorlu kaç yaşında?

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Hukuk Fakültesi nerede?

FSMVÜ Hukuk Fakültesi Haliç yerleşkesinde yer almaktadır.

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Hukuk ingilizce mi?

Üniversitemizde eğitim dili 0 ve 0 İngilizce olan programlarda hazırlık eğitimi zorunlu olup; eğitim dili Türkçe olan programlarda ise hazırlık eğitimi isteğe bağlıdır.

Süleyman Yasir Zorlu Kimdir?

1993 yılında Konya'da doğan Süleyman Yasir ZORLU, 2016 yılında İstanbul Şehir Üniversitesi Hukuk Fakültesini onur derecesiyle bitirmiştir. ... Uluslararası Özel Hukuk, Uluslararası Yatırım Hukuku, Uluslararası Ticari Tahkim ve Spor Tahkimi alanlarında akademik çalışmalarına devam etmektedir.

Prof Dr Cem Zorlu Kimdir?

9 Temmuz 1963'te Konya Ereğli'de doğdu. Babasının adı Süleyman, annesinin adı Sebla'dır. Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdi. Aynı üniversitede yüksek lisans ve doktorasını yaptı.

Fatih Sultan Mehmet Han Vakfı Nedir?

Fatih Sultan Mehmet 1453 yılında İstanbul'u fethettiğinde o yerin en büyük mabedi olan Ayasofya'yı camiye dönüştürdü ve bununla ilgili bir vakıf kurdu. Vakfın gelirleri, giderleri, caminin onarımları, bakımları için de bir vakfiye oluşturdu.

Cem Zorlu nerenin rektörü?

Cem Zorlu, 2547 sayılı Kanunun 13'üncü ve 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2'nci, 3'üncü ve 7'nci maddeleri gereğince Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğüne atandı. Çok iyi düzeyde Arapça, iyi düzeyde Almanca ve İngilizce ile az düzeyde Farsça bilen Zorlu, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Cem Zorlu kaç yaşında?

58 yaşında (9 Temmuz 1963) Cem Zorlu/Yaş