Dikloron iğne nedir ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Dikloron iğne nedir ne işe yarar?
  2. NOVALGİN igne içilir mi?
  3. Muscoril ampul kaç gün kullanılır?
  4. Muscoril iğne ne ise yarar?
  5. NOVALGİN iğne ağızdan alınır mı?
  6. NOVALGİN igne etkisi kaç saat?

Dikloron iğne nedir ne işe yarar?

DİKLORON; osteoartrit, romatoid artrit ve ankilozan spondilitin semptom ve bulgularının kontrolünde kullanılır. Hekim tarafından başka şekilde tavsiye edilmediği takdirde genellikle günde 1 defa 1 ampul gluteal adaleye ve derine enjekte edilir.

NOVALGİN igne içilir mi?

NOVALGİN'in bu formu ağızdan alınmaz. Damar içine veya kas içine uygulanır. İlacı kullanmadan önce doktorunuza veya eczacınıza danışınız.

Muscoril ampul kaç gün kullanılır?

Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: verilerek) günde 2 kez 1 ampul (4 mg tiyokolşikosid)'dür. Yani bir günde 2 ampulden (toplam 8 mg tiyokolşikosid) fazla MUSCORİL kullanmayınız. Kas içine enjekte edilerek kullanılır. Ampul formu ile önerilen tedavi süresi 3-5 gündür.

Muscoril iğne ne ise yarar?

Yetişkinlerde ve 16 yaştan itibaren adolesanlarda, akut spinal patolojideki ağrılı kas spazmlarının ek tedavisinde endikedir. Yetişkinler: Önerilen ve maksimum doz, her 12 saatte bir (günde 2 kez) 4 mg'lık 1 ampul (8 mg tiyokolşikosid/gün)'dür.

NOVALGİN iğne ağızdan alınır mı?

Bu uyarılar, geçmişteki herhangi bir dönemde dahi olsa sizin için geçerliyse lütfen doktorunuza danışınız. NOVALGİN'in bu formu ağızdan alınmaz. Damar içine veya kas içine uygulanır.

NOVALGİN igne etkisi kaç saat?

Etkisi, ilacın alımından itibaren maksimum 1.5 saat içinde ortaya çıkar.