DS açılımı nedir?

İçindekiler:

  1. DS açılımı nedir?
  2. DS hangi küfür?
  3. DSD neyin kısaltması?
  4. DS ne demek tıp?
  5. DS ilişki ne demek?
  6. Pog nedir Twitch?
  7. Distrofi ne demek tıp?
  8. Hiç ilişkiye girmeyen kadına ne denir?
  9. Cinsellik istemeyen insanlara ne denir?
  10. Pog neden kaldırıldı?

DS açılımı nedir?

DS, 1955-1975 yılları arasında üretilen Citroën DS modeline atıf olup "Different Spirit" veya "Distinctive Series" anlamına gelmektedir. ...

DS hangi küfür?

7. DS. Twitter jargonunda 'Dalağını seveyim. ' manasında kullanılan, amk tarzı kısaltmalı bir küfür. Örn: Maaş yine yatmamış DS.

DSD neyin kısaltması?

DSD: Direct-Stream Digital, ses sinyallerini dijital depolama ortamında depolamak için darbe yoğunluğu modülasyon kodlamasını kullanır. Bu teknolojinin örnekleme oranı, CD Sesi örneklemesi için kereye çevrilen 2,8224 MHz veya 5,6448 MHz'dir.

DS ne demek tıp?

Down sendromu, genetik bir farklılık, bir kromozom anomalisidir. En basit anlatımı ile sıradan bir insan vücudunda bulunan kromozom sayısı 46 iken Down sendromlu bireylerde bu sayı üç adet 21. kromozom olması nedeniyle 47 olmaktadır. Down sendromu tedavi edilmesi gereken bir hastalık değil, genetik bir farklılıktır.

DS ilişki ne demek?

Demiseksüel olmak, biri tarafından cinsel olarak uyarılmadan önce daha fazla duygusal ilişki ihtiyacında olmak demektir. Duygsal bağda sorun varsa eşiyle dahi sex ihtiyacı duymaz, anlaşılmak, değer görmek kalbinde kişiye yer vermiş olmak önceliklidir.

Pog nedir Twitch?

PogChamp, platformdaki en eski ifadelerden biri olan bir Twitch ifadesinin adıdır. Hem duygu hem de duygu adı, gerçek veya alaycı bir şekilde heyecan veya sürpriz ifade etmek için kullanılır.

Distrofi ne demek tıp?

Tıp dilinde kas hastalıklarına kas distrofisi denir. Distrofi kelimesi Antik Yunancadaki kötü, hastalıklı anlamına gelen dis ve beslenme, gelişme anlamına gelen trofi kelimelerinin birleşmesiyle türetilmiştir. Kas distrofilerin (musküler distrofilerin) kesin bir tedavisi yoktur.

Hiç ilişkiye girmeyen kadına ne denir?

Bakire: Cinsel anlamda hiçbir deneyimi olmayan kadın. Bekâret: Cinsel deneyimi olmama durumu.

Cinsellik istemeyen insanlara ne denir?

Aseksüel: Seksten keyif almayan, hatta her türlü cinsel ilişkiden iğrenen kişilere aseksüel deniyor.

Pog neden kaldırıldı?

Oldukça kışkırtıcı ve “şiddete teşvik edici” tweet'leri paylaşmasının ardından Twitch'in resmi hesabından bir açıklama geldi. PogChamp simgesini, yüzün sahibi olan kişinin Capitol'daki olaylar hakkında yaptığı kışkırtıcı açıklamalar nedeniyle kaldırma kararı aldık.