Turktelekom Genel Müdürü kim?

İçindekiler:

  1. Turktelekom Genel Müdürü kim?
  2. Mehmet Beytur kimdir?
  3. Türk Telekom CEO Ümit Önal kimdir?
  4. Ttnet Genel Müdürü kim?
  5. GÜBRETAŞ Genel Müdürü kim oldu?
  6. Mustafa Daşdeler kimdir?
  7. Avea Genel Müdürü kim?

Turktelekom Genel Müdürü kim?

Ümit Önal (–) Türk Telekom/CEO

Mehmet Beytur kimdir?

Mehmet Beytur, Türk Telekom Sağlık ve Sosyal Yardım Yönetim Kurulu Başkanlığı, Türk Telekom Biriktirme Yardım Sandığı Yönetim Kurulu Başkanlığı yanında Türk Telekom Basketbol Kulübü Yönetim Kurulu üyeliği de yapmaktadır. Ayrıca Türk Telekom Grup Şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyeliği sorumlulukları da bulunmaktadır.

Türk Telekom CEO Ümit Önal kimdir?

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Ümit Önal, profesyonel iş hayatına medya ve iletişim sektöründe başlamış; 2007 yılında Turkuvaz Medya Grubu'na katılarak 2015 yılına kadar sırasıyla ATV Genel Müdürlüğü, Reklam Grup Başkanlığı ve İcra Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunmuştur.

Ttnet Genel Müdürü kim?

İdari Sorumluluğu Bulunanlar Listesi
Dr. Ömer Fatih SayanYönetim Kurulu Başkanı
Eyüp EnginYönetim Kurulu Üyesi - TTNET
Avni Aydın DürenYönetim Kurulu Üyesi - TTNET
Can YücelYönetim Kurulu Üyesi – TTNET
Ümit ÖnalCEO - Genel Müdür Pazarlama ve Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı (Vekaleten)
31 satır daha

GÜBRETAŞ Genel Müdürü kim oldu?

'dan bu yana GÜBRETAŞ'ta vekaleten Genel Müdürlük görevini de yürüten Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Yumaklı, Yönetim Kurulu'nun tarihinde KAP'ta açıklanan kararıyla Genel Müdürlük görevine asaleten atandı.

Mustafa Daşdeler kimdir?

2016 yılında Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunda Başkan Danışmanlığı yaptıktan sonra İdari Daire Başkanlığı görevini yürüttü. Hali hazırda Türk Telekom A.Ş. de İnşaat Direktörlüğü görevini sürdürmektedir. 1983 Almanya doğumlu olan Mustafa Daşdeler çok iyi derecede Almanca, İngilizce ve Türkçe bilmektedir.

Avea Genel Müdürü kim?

Genel Müdür Cüneyt Türktan Oger Telecom danışmanlığına atanırken, Avea Genel Müdürlüğüne de Cisco Systems Türkiye'nin Genel Müdürlüğünü yürüten Erkan Akdemir getirildi.