Mil süreleri uzatıldı mı?

İçindekiler:

  1. Mil süreleri uzatıldı mı?
  2. THY kaç milim var?
  3. Miles and Smiles milleri nasıl kullanılır?
  4. THY Mil satın alma ne kadar?
  5. Mil koruma nasıl yapılır?
  6. Miller ne zaman silinir?
  7. Milleri nasıl kullanabilirim?
  8. Mil kazanmak nedir?
  9. THY milleri ne kadar geçerli?
  10. MaxiMil puan nerelerde kullanılır?
  11. Maximiles mil kaç TL?

Mil süreleri uzatıldı mı?

THY, yıl sonu bitecek olan Miles&Smiles kullanımı 6 ay daha uzattı. Böylece 31 Aralık 2020'de süresi dolan miller 30 Haziran 2021'e kadar kullanılabilecek. ... THY sitesinden haberi şöyle duyurdu: “2020 yıl sonunda geçerliliğini yitirecek olan millerinizin süresini 6 ay daha uzatıyoruz.

THY kaç milim var?

Hesabımdaki toplam Mil tutarını nasıl öğrenebilirim? Hesabınıza giriş yaptıktan sonra "Mil işlemlerim” sekmesine tıklayarak toplam Mil tutarını görebilirsiniz.

Miles and Smiles milleri nasıl kullanılır?

  1. Millerinizi yalnızca uçak bileti alımlarında değil alışverişlerinizde de kullanabilirsiniz.
  2. Miles&Smiles hesabınızdaki Millerle Türk Hava Yolları'nın Online Alışveriş Sitesi shopandmiles.com'dan alışveriş yapabilirsiniz.
  3. Mil ile alışveriş yapabilmeniz için Miles&Smiles hesabınızda Mil bulunması gerekir.

THY Mil satın alma ne kadar?

Ödül bilet almak için eksik kalan Millerinizi internet sitemizden Mil satın alarak tamamlayabilirsiniz. KDV dâhil 30 USD karşılığında 1.000 Mil satın alabilirsiniz. Uygulama kapsamında en az 1000 Mil, en fazla 50.000 Mil satın almanız mümkün.

Mil koruma nasıl yapılır?

Mil koruma işlemi sadece Türk Hava Yolları internet sitesi ve mobil uygulama üzerinden yapılabilir. Geçerliliği uzatılan Millerin kullanımı Miles&Smiles programı kurallar ve koşullarına tabidir. Mil koruma işlemi sonucunda kısa mesaj (SMS) ve e-posta aracılığıyla üyelere bilgi mesajı gönderilir.

Miller ne zaman silinir?

Milleriniz, kazandığınız tarihten itibaren 3 yıl boyunca geçerlidir. Kullanmadığınız ve geçerliliğini yitirmek üzere olan Millerinizle ilgili size gönderilen ekstrelerle bilgilendirilirsiniz. Geçerliliğini yitirecek her 1.000 Mil için 10 dolar ödeyerek Millerinizin süresini 3 yıl daha uzatabilirsiniz.

Milleri nasıl kullanabilirim?

Biriktirdiğiniz her 100 mil 1 TL sayılır.
  1. Uçak biletlerinizi dilediğiniz hava yolundan alabilirsiniz.
  2. Alan verginizi millerinizle ödeyebilirsiniz.
  3. Ayrıca seyahatle ilgili ödemelerinizin bir kısmını biriktirdiğiniz milleriniz, bir kısmını TL olarak ya da bir kısmını avans mille yapabilirsiniz.
Daha fazla öğe...

Mil kazanmak nedir?

Mil Oranları Uçak bileti ücreti kadar MaxiMil biriktirmeniz yeterli olur. Örneğin, alacağınız bilet 30 TL ise 30 MaxiMil, 100 TL ise 100 MaxiMil yeterlidir. ... Maximiles ile yurt içi ve yurt dışında yaptığınız her 200 TL'lik alışveriş size 1 MaxiMil kazandırır. Alışveriş başına en fazla 50 MaxiMil kazanılabilir.

THY milleri ne kadar geçerli?

Milleriniz, kazandığınız tarihten itibaren 3 yıl boyunca geçerlidir. Kullanmadığınız ve geçerliliğini yitirmek üzere olan Millerinizle ilgili size gönderilen ekstrelerle bilgilendirilirsiniz. Geçerliliğini yitirecek her 1.000 Mil için 10 dolar ödeyerek Millerinizin süresini 3 yıl daha uzatabilirsiniz.

MaxiMil puan nerelerde kullanılır?

Maximum üye işyerlerinde Maximiles'ınızla yaptığınız alışverişlerden kazandığınız MaxiPuanları birebir değerde MaxiMile çevirerek uçak bileti alımında kullanabilirsiniz. * Bir başka deyişle, İstanbul – İzmir için bulduğunuz 300 TL'lik yurt içi uçak bileti için kullanmanız gereken MaxiMil tutarı 300 MaxiMil'dir.

Maximiles mil kaç TL?

Bulduğunuz biletin fiyatı neyse mili de o! Biriktirdiğiniz Maximilleri, uçak bileti alımınızda 1 MaxiMil=1 TL olarak kullanır, böylece bölge ve yolcu kotaları olmadan bulduğunuz her uçak biletini bulduğunuz fiyattan alabilirsiniz.