Pegasus telefon numarası nedir?

İçindekiler:

  1. Pegasus telefon numarası nedir?
  2. Açığa alınan uçak bileti nasıl alınır?
  3. Pegasus fazla bagaj kaç TL 2020?
  4. El bagajı kaç kilo olmalı?
  5. Pegasus 0850 ücretli mi?

Pegasus telefon numarası nedir?

0 250 6777 Pegasus Hava Yolları/Müşteri hizmetleri

Açığa alınan uçak bileti nasıl alınır?

Biletin açığa alınabilmesi için, biletteki ilk uçuş tarihinden önce rezervasyonun iptal ettirilmesi gerekmektedir. Biletin açığa alınması amacıyla yapılacak iptal işlemlerinin Türk Hava Yolları veya AnadoluJet çağrı merkezi, satış ofisleri veya biletin alındığı acenteler üzerinden yapılması gerekmektedir.

Pegasus fazla bagaj kaç TL 2020?

Dış-iç hat aktarmalı, iç hat bağlantılı uçuşlarda en geç 3 saate kadar ek bagaj alımı ücretleri Flypgs internet sitesi, mobil uygulama ve seyahat acentelerinden alımlarda 5TL-12,5TL aralığındayken, çağrı merkezlerinden alımlarda 7 TL-12,5 TL aralığındadır.

El bagajı kaç kilo olmalı?

Kabin bagajı olarak Economy Class için için maksimum 23x40x55 cm ebatlarında, 8 kg ağırlığında 1 parça el bagajı ile 1 adet kişisel eşyanızı taşıyabilirsiniz. Kişisel eşyanız olarak çantanız maksimum 40x30x15 cm ebatında olmalıdır.

Pegasus 0850 ücretli mi?

Diğer Ülkeler 00 67 77 Daha hızlı çözüm arıyorsan çağrı merkezinden yapabileceğin her şeyi www.flypgs.com üzerinden de gerçekleştirebilirsin. ... Çağrı merkezimiz yurt içi aramalar için ücretsizdir, yurt dışından yapılan aramalar ise, ilgili ülke operatör tarifesinden ücretlendirilmektedir.