Fırat Aydınus kaç Beşiktaş maç yönetti?

İçindekiler:

  1. Fırat Aydınus kaç Beşiktaş maç yönetti?
  2. Fırat Aydınus Galatasaraylı mı?
  3. Fırat Aydınus hangi maçları yönetti?
  4. Fırat Aydınus hakemliği bıraktı mı?
  5. Fırat Aydınus bıraktı mı?
  6. Fırat Aydınus Galatasaray maçını en son ne zaman yönetti?
  7. Kaç yaşına kadar hakemlik yapılabilir?
  8. Fırat Aydınus kaç maça çıktı?
  9. Fırat Aydınus hala hakem mi?
  10. Aydınus hakemliği bıraktı mı?
  11. Fırat Aydınus bırakacak mı?
  12. Fırat Aydınus neden bırakmadı?

Fırat Aydınus kaç Beşiktaş maç yönetti?

Türkiye Süper Kupası'nda 2017-2018 sezonunda Beşiktaş- Konyaspor karşılaşmasında ve 2014-2015 sezonunda da 3. Lig Play-Off' finaliyle birlikte kariyeri boyunca Türkiye'de toplamda yedi final maçını yönetti.

Fırat Aydınus Galatasaraylı mı?

SPORX DETAY- Fırat Aydınus, yaklaşık 2.5 yıl sonra bir Galatasaray maçında görev aldı. Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray'ın Hatayspor ile deplasmanda oynanacak olan maçta Fırat Aydınus düdük çalacak. Aydınus, 2 yıl 5 ay 1 gün (883 gün) sonra bir Galatasaray maçında görev almış olacak.

Fırat Aydınus hangi maçları yönetti?

Aydınus, Kasımpaşa'nın ligde son olarak tarihinde oynadığı Fenerbahçe maçını yönetti.

Fırat Aydınus hakemliği bıraktı mı?

Yaşı nedeniyle hakemliği bırakacağı öne sürülen Fırat Aydınus, listede yer aldı. Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre, "MHK Talimatı'ndaki değişiklikler doğrultusunda Merkez Hakem Kurulu, 2021-2022 sezonunda görev yapacak hakem ve gözlemcileri açıkladı." ifadelerine yer verildi.

Fırat Aydınus bıraktı mı?

Futbolda 2021-22 sezonunda görev yapacak hakemler belli oldu. ... Geçen sezon sonunda yaşı nedeniyle hakemliği bırakacağı öne sürülen Fırat Aydınus, Süper Lig hakem listesinde yer aldı. TFF'nin internet sitesinde, Süper Lig, A, B, C Klasman, Kadın Bölgesel ve Bölgesel'de hakem ile yardımcı hakem listelerine yer verildi.

Fırat Aydınus Galatasaray maçını en son ne zaman yönetti?

Aydınus en son 02.11.2018 tarihinde oynanan olaylı Galatasaray-Fenerbahçe derbisini yönetmişti.

Kaç yaşına kadar hakemlik yapılabilir?

a) En çok 36 yaşında olmak, b) Aralıksız en az 2 Futbol Sezonu (mazeret süresi hariç) faal H olarak görev yapmış olmak ve en az toplam 20 resmi Amatör müsabakada hakem ve/veya yardımcı hakem olarak görev almış olmak, c) Sınavlarda ve Fiziksel Yeterlilik Testleri'nde başarılı olmak, d) l Hakem Kurulu'nca belirlenen Bn.

Fırat Aydınus kaç maça çıktı?

2015-16 sezonu öncesi Türkiye Futbol Federasyonu Aydınus'un da aralarında bulunduğu 9 hakem ile ilk kez profesyonel sözleşme imzaladı. 2006-2014 yılları arasında FIFA kokartı taktı. Profesyonel kariyerinde Süper Lig'te toplam 346 maçta görev yapmıştır.

Fırat Aydınus hala hakem mi?

Hakemliği sona eren Fırat Aydınus'un devam etmesi için başlatılan çalışma sonuç verdi. TFF Yönetim Kurulu'nun perşembe günkü toplantısında kabul edilen değişiklikle 47 yaş olan üst sınır, performans değerlendirmesine bakılmak şartıyla bir yıl uzatıldı.

Aydınus hakemliği bıraktı mı?

Futbolda 2021-22 sezonunda görev yapacak hakemler belli oldu. ... Geçen sezon sonunda yaşı nedeniyle hakemliği bırakacağı öne sürülen Fırat Aydınus, Süper Lig hakem listesinde yer aldı. TFF'nin internet sitesinde, Süper Lig, A, B, C Klasman, Kadın Bölgesel ve Bölgesel'de hakem ile yardımcı hakem listelerine yer verildi.

Fırat Aydınus bırakacak mı?

Türkiye Futbol Federasyonu'nun hakem talimatına göre Süper Lig'in tecrübeli hakemlerinden Fırat Aydınus sezon sonunda emekli olacak. ... “Profesyonel (Sözleşmeli) hakemler arasından performansa dayalı olarak MHK'nun önerisi Yönetim Kurulu'nun onayıyla yıllık sözleşmeler ile en fazla 47 yaşına kadar uzatılabilir.”

Fırat Aydınus neden bırakmadı?

Geçen sezon sonunda yaşı nedeniyle hakemliği bırakacağı öne sürülen Fırat Aydınus, Süper Lig hakem listesinde yer aldı.