Sağlık ocaklarında gebelik testi ne zaman çıkar?

İçindekiler:

  1. Sağlık ocaklarında gebelik testi ne zaman çıkar?
  2. Sağlık ocaklarında gebelik testi yapılıyor mu?
  3. Aile hekimi gebelik testi yapar mı?
  4. Sağlık ocağında hamilelik testi hemen çıkar mı?
  5. Sağlık ocağında idrar tahlili kaç günde çıkar?

Sağlık ocaklarında gebelik testi ne zaman çıkar?

Sağlık Ocağı'nda yaptıracağınız tahlillerin sonuçlarını ertesi gün alabilmek için saat 13:00'ten önce kan vermeniz gerekiyor. Cuma günü yapılan tahlillerin sonuçları ise pazartesi günü açıklanır. Tahlilinizi verdikten sonra tahlil tüpünüzün üzerindeki numarayı almayı unutmayın.

Sağlık ocaklarında gebelik testi yapılıyor mu?

Adet periyodunun gecikmesinden bir hafta sonra hamilelik testi yapılabilir. Sağlık ocağında gebelik testi yapılabilir mi? Gerek aile hekimliği merkezlerinde gerekse sağlık kuruluşlarında gebelik testi yapılabilmektedir.

Aile hekimi gebelik testi yapar mı?

Gebelik şüphesi olan, adetinin geciktiğini düşünen ve ek olarak bazı gebelik belritileri de olabilen doğurganlık dönemindeki kadınların uygulayabilecekleri en kolay yöntem bir eczaneden veya aile sağlığı biriminden kolayca alabilecekleri “Gebelik Testi” kiti olacaktır.

Sağlık ocağında hamilelik testi hemen çıkar mı?

Sağlık ocağında yaptıracağınız tahlillerin sonuçlarını ertesi gün alabilmek için saat 13:00'ten önce kan vermeniz gerekiyor. Cuma günü yapılan tahlillerin sonuçları ise pazartesi günü açıklanır.

Sağlık ocağında idrar tahlili kaç günde çıkar?

Laboratuvar hizmetimizde "İdrar Testi" aynı gün içerisinde sonuçlanırken,"Kan Kültürü" testimiz ise 7 gün sonra sonuçlanmakta ve "Tüberküloz Kültürü" testimizin sonucu ise tam 45 gün sonra çıkmaktadır.İlgili test sürelerini aşağıdan görebilirsiniz.