Rüyada tavuk ve civcivlerini görmek ne anlama gelir?

İçindekiler:

  1. Rüyada tavuk ve civcivlerini görmek ne anlama gelir?
  2. Rüyamda canlı tavuk görmek ne anlama gelir?
  3. Rüyada tavuk yumurta gormek ne anlama gelir?
  4. Rüyada cok tavuk gormek ne demek?
  5. Rüyada kuluçka görmek ne demek?
  6. Rüyada pişmiş tavuk eti yemek ne demek?

Rüyada tavuk ve civcivlerini görmek ne anlama gelir?

Rüyada tavuk, civciv ve horoz görmek genelde iyiye yorumlanmaktadır. Kişinin sevindirici bir haber alacağı ya da ileride geçim sorunu yaşamayacak bir çocuğu olacağı şeklinde de yorumlanabilir.

Rüyamda canlı tavuk görmek ne anlama gelir?

Rüyada canlı tavuk görmek, geçici olacak can sıkıntısı manasına gelir. Yorumculara göre bu rüyanın anlamı, işlerin geçici bir süre duracağı, istenildiği gibi gitmeyeceğine hikmettir. Rüyada canlı tavuk görmek, gayret ederek sıkıntılardan kurtulmaya çalışmak manasına gelir. ...

Rüyada tavuk yumurta gormek ne anlama gelir?

Rüyada tavuk yumurtası görmek, bu rüyayı gören kişinin ailesinin ve akrabalarının bir hayli zengin bir yaşamı olacağına işaret eder. Rüyada görülen tavuk yumurtası aynı zamanda kişi için bereketli bir yaşam sürmeye de delalettir. Bu kişinin mal ve mülk kazancında önemli bir artış olacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada cok tavuk gormek ne demek?

Kişinin rüyasında tavuk sürüsü görmesi berekete işarettir. Evinde sayılmayacak derecede tavuk sürüsü olduğunu gören kimse amir olur. Tavuk sürüsü zenginlik anlamına da gelmektedir. Bir kimsenin tavuk sürüsü görmesi, zenginliktir. Kirmanî demiştir ki: Tavuk sürüsünü bir yere toplamak hayır, mal ve nimete işaret eder.

Rüyada kuluçka görmek ne demek?

Tavuğun yumurtlamak yahut civciv çıkarmak için kuluçkaya yattığını görmek bekar için evlenmeye, evliler için çocuğa yahut haylazlık ve tenbelliğe; Kuluçka makinası da evlenmeye ve çocuğa yahut zinadan olma çocuğa, piknik yerlerine yahut okul bahçesine deelalet eder.

Rüyada pişmiş tavuk eti yemek ne demek?

Rüyada Pişmiş tavuk etleri, uzaktan gelecek mal ve rızk anlamına gelmektedir. Rüyada tavuğun pişirilip yenmesi müjdeli haber, ele geçecek mal, bekar kız yada erkek olarak yorulmaktadır. Vefalı dostlarınız olacağını da işaret etmektedir.