Araç muayene tekrarı randevu nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Araç muayene tekrarı randevu nasıl alınır?
  2. Muayene tekrarında ücret ödeniyor mu?
  3. Araç randevusu nasıl alınır?
  4. Araç muayene 2 kez kalırsa ne olur?
  5. Muayenede kalırsa ne olur?
  6. Araç muayenesini nasıl alabilirim?

Araç muayene tekrarı randevu nasıl alınır?

Randevularınızı yalnızca resmi internet sitemizden ve 88 88 numaralı çağrı merkezimizden alabilirsiniz. Bunun dışında TÜVTÜRK adını kullanarak ücretli randevu veren kurum ve kişilere itibar etmeyiniz.

Muayene tekrarında ücret ödeniyor mu?

Muayene tekrarı yapılmış olan veya bir aylık süre içinde muayene tekrarına gelmeyen araçlardan muayene ücreti tam olarak alınır.

Araç randevusu nasıl alınır?

TÜVTÜRK web sitesinden araç muayene randevusu almak için tıklayınız. Web sitesinin yanı sıra haftanın 6 günü, 08.00-20.00 saatleri arasında hizmet veren araç muayene randevu telefonu, 8888 arayıcılığıyla çağrı merkezinden randevu alabilirsiniz.

Araç muayene 2 kez kalırsa ne olur?

TUV muayene Kuralları Verilen süre içerisinde aracınızın kusurlarını giderip başarılı şekilde muayeneden geçmeniz durumunda muayene ücreti talep edilmez. Ancak muayeneden ikinci defa aynı kusurları gidermeden kalacak olursanız yatırdığınız muayene ücretiniz yanar ve yeniden muayene yaptırmanız gerekir.

Muayenede kalırsa ne olur?

Aracınızın ağır kusurlu olarak muayeneden geçememesi durumunda size bilgi verilecek ve aracın değişmesi ya da onarılması gereken parçasının düzeltilmesi ve kontrol için tekrar geri getirilmesi istenecektir. Geri getirilme süresi ise 1 ay içerisinde olacaktır.

Araç muayenesini nasıl alabilirim?

TÜVTÜRK web sitesinden araç muayene randevusu almak için tıklayınız. Web sitesinin yanı sıra haftanın 6 günü, 08.00-20.00 saatleri arasında hizmet veren araç muayene randevu telefonu, 8888 arayıcılığıyla çağrı merkezinden randevu alabilirsiniz. TÜVTÜRK iletişim formuna linkten ulaşabilirsiniz.