Başkent Kart her markette geçerli mi?

İçindekiler:

  1. Başkent Kart her markette geçerli mi?
  2. Ankara Buyuksehir yardim karti nerelerde gecerli?
  3. Yardım kartı hangi marketlerde geçerli?
  4. Ankara Başkent Kart nasıl kullanılır?
  5. Ankara Başkent Kart nasıl alınır?
  6. Market kartı nereden alınır?
  7. Alışveriş Kartı yardımı nasıl alınır?

Başkent Kart her markette geçerli mi?

Başkent Kart Nerelerde Geçerlidir? POS cihazı bulunan bütün işyerlerinden alışveriş yapabilir, ilgili kurumlardan fatura ödeme işlemlerinizi gerçekleştirebilir, ulaşım araçlarında kullanabilirsiniz.

Ankara Buyuksehir yardim karti nerelerde gecerli?

Ankara Büyükşehir Belediyesi yardım kartı alan kişiler bu kartları diledikleri marketlerde harcama imkanı bulunmaktadır. Belediye ile market arasında yapılan anlaşma gereği sosyal yardım kartları tüm büyük alış veriş mağazalarında ve marketlerde geçerlidir.

Yardım kartı hangi marketlerde geçerli?

İstanbulkart'ların hangi marketlerde geçerli olduğunu aşağıdaki şekilde özetleyebiliriz:
  • ŞOK.
  • Migros.
  • BİM.
  • KİM.
  • Çağrı Market.
  • Rammar.
  • Happy Center.
  • Carrefoursa.
Daha fazla öğe...

Ankara Başkent Kart nasıl kullanılır?

BAŞKENT KART NASIL KULLANILIR? Başkent Kart'a para yükleme, karttan para gönderme, fatura ödeme ve kart hareketi detayları için Başkent mobil uygulamasındaki Başkent Cüzdan menüsü kullanılabilir. Kartla yapılan alışverişlerden elde edilen komisyon sosyal yardım havuzuna aktarılacak.

Ankara Başkent Kart nasıl alınır?

İhtiyaç sahiplerine verilen Başkent Kart için başvurular Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin forms.ankara.bel.tr adresini ziyaret ederek istenen bilgileri doldurmak gerekiyor. Öncelikle Ankara'da ikamet eden ihtiyaç sahiplerine verilen Başkent Kart almaya hak kazanan vatandaşlara cep telefonu ile bilgilendirme yapılacak.

Market kartı nereden alınır?

Belediye Sosyal Yardım Kartları, ülke genelindeki tüm büyükşehir belediyelerinden alınabilmektedir. İhtiyaç sahibi vatandaş ikametinin bulunduğu büyükşehir belediyesine başvurmalıdır.

Alışveriş Kartı yardımı nasıl alınır?

Bu yöntemler ise:
  1. Belediye sosyal yardım kartını alabilmek için vatandaşlar telefonla başvuru yapılabilmektedir. Telefonla başvuru yapmak için vatandaşların 0212 -444-00-93 hattını araması yeterli olacaktır. ...
  2. Bireysel olarak bizzat başvuru da yapabilirsiniz.