Dr Halis Bayrak nereli?

İçindekiler:

  1. Dr Halis Bayrak nereli?
  2. Doç Dr Yahya Cem erbaş kimdir?
  3. Ortadoğu Hastaneleri kimin?
  4. Yahya Cem erbaş hangi hastanede?
  5. Burak kazancı kim?
  6. Türkiye Doğu ülkesi midir?
  7. Beyin ve Sinir cerrahisi neye bakıyor?
  8. Ortadoğu ülkeleri neler?

Dr Halis Bayrak nereli?

DR. HALİS BAYRAK KİMDİR? Osmaniye Düziçi'nde 10 Aralık 1964 yılında dünyaya gelen Halis Bayrak, 1987 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu.

Doç Dr Yahya Cem erbaş kimdir?

Doç. Dr. Yahya Cem Erbaş Ufuk Üniversitesi Hastanesin Beyin Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi dir ve aynı zamanda Ankara Özel Ortadoğu Hastanesi'nde görev yapmaktadır.

Ortadoğu Hastaneleri kimin?

Bu haftaki röportaj konuğum Mersin Ortadoğu Hastanesi sahibi Doktor Engin Şahin… Konumuz sağlık sektöründeki eksiklikler, ülkeye kazandıracak açıklıklar…

Yahya Cem erbaş hangi hastanede?

Yahya Cem Erbaş Ufuk Üniversitesi Hastanesin Beyin Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi dir ve aynı zamanda Ankara Özel Ortadoğu Hastanesi'nde görev yapmaktadır.

Burak kazancı kim?

Burak Kazancı Beyin ve Sinir Cerrahisi, uzmanıdır. Ameliyatsız bel fıtığı tedavisi, Epiduroskopi, Mikrodiskektomi, Ameliyatsız boyun fıtığı tedavisi alanlarında hizmet veriyor ve Laserasyon Onarımı, Hareketin Arttığı Bozukluklar, Hemaferez, Stereotaktik Radyocerrahi, Diskogram hastalıkları konusunda çalışıyor.

Türkiye Doğu ülkesi midir?

türkiye yakın doğu ülkesidir.

Beyin ve Sinir cerrahisi neye bakıyor?

Nöroşirürji diğer bir deyişle beyin ve sinir hastalıkları, beyin ve omurilik dokusundan kaynaklanan ya da bu dokulara baskı yapan tümörlerin tedavisinin yanı sıra bel ve boyun fıtığı başta olmak üzere, kafa ve omurilik yaralanmaları, beyin damar tıkanıklıkları ve beyin kanamaları, beyni ve omuriliği besleyen damarlarda ...

Ortadoğu ülkeleri neler?

Bu tanıma göre Orta Doğu ülkeleri Suriye, Irak, Katar, Kıbrıs, Ürdün, İsrail, Lübnan, İran, Filistin, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Umman, Kuveyt, Bahreyn, Yemen, Mısır, Afganistan, Pakistan, Tunus, Cezayir, Libya, Sudan, Fas'tır.