Hastaneden randevu alıp gitmeyince ne olur?

İçindekiler:

  1. Hastaneden randevu alıp gitmeyince ne olur?
  2. MHRS'den randevu alıp gitmeyince para kesiliyor mu?
  3. Hastaneden randevu alınca para kesiliyor mu?
  4. Askerlik Muayene gitmezsek ne olur?
  5. Unutulan randevu nasıl bulunur?
  6. Randevu almak ücretli midir?
  7. 182 ücret kesiyor mu?
  8. Çocuğuma aldığım randevuyu nasıl görebilirim?

Hastaneden randevu alıp gitmeyince ne olur?

Hastanelerden randevu almak için Sağlık Bakanlığı'nın 182 numaralı hattını arayıp randevu alan vatandaşların gitmese bile muayeneye ücreti ödüyor. '182 Hastane Randevu Merkezi'ni hattını arayan vatandaşlar, her arama için 4 lira telefon ücreti ödüyor.

MHRS'den randevu alıp gitmeyince para kesiliyor mu?

Hastane randevunuzu online ve telefondan iptal edebilirsiniz. Randevuyu aldığınız gün içinde 15-20 dakikaya kadar hastane randevusu iptal edilebilir. Hastane randevu iptal etmediğiniz zaman para kesintisi olmuyor.

Hastaneden randevu alınca para kesiliyor mu?

Hastane randevu alma işleminizi online yaparsanız hiçbir ücret ödemezsiniz ancak ALO 182 üzerinden aldığınız randevularla belirli bir ücret ödemek durumundasınız. ... MHRS hastane randevu sistemini telefon ile arayarak da kullanabilirsiniz.

Askerlik Muayene gitmezsek ne olur?

TÜVTÜRK muayene randevusunu iptal etmeden randevuya gidilmemesi tehlikelidir. Eğer bir kişi 3 kez randevu alıp iptal etmeden muayene istasyonuna gitmezse bir daha o sene içerisinde araç muayene randevusu alamaz ve aracını muayene ettiremez.

Unutulan randevu nasıl bulunur?

ALO 182 çağrı merkezimizi arayarak da bilgi güvenliği kapsamında sorulan sorulara doğru cevap vermeniz halinde ileriye dönük randevularınız hakkında bilgi alabilirsiniz.

Randevu almak ücretli midir?

İstenilen hastane, poliklinik ve hekim tercihi yapılarak randevu alınır. ... HASTANE RANDEVU TELEFONU ALO 182 MHRS RANDEVU HATTI ÜCRETLİ Mİ: ALO 182 Randevu Hattı acil aramalar kapsamında olmadığından ücretlidir. Hem sabit hatlardan hem de cep telefonlarından 182' yi aramak sabit bir telefon hattını aramakla eşdeğerdir.

182 ücret kesiyor mu?

ALO 182 Randevu Hattı acil aramalar kapsamında olmadığından ücretlidir. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) ücretlendirmede ana kuralları ve üst sınırı belirlemektedir. Hem sabit hatlardan hem de cep telefonlarından ALO 182'yi aramak sabit bir telefon hattını aramakla eşdeğerdir.

Çocuğuma aldığım randevuyu nasıl görebilirim?

Akıllı cihazınızdan MHRS Mobile giriş yaptıktan sonra açılan ekranda randevu geçmişini seçerek aldığınız randevuları görebilirsiniz. ALO 182 çağrı merkezimizi arayarak da bilgi güvenliği kapsamında sorulan sorulara doğru cevap vermeniz halinde ileriye dönük randevularınız hakkında bilgi alabilirsiniz.