Gestcard nereden alınır?

İçindekiler:

  1. Gestcard nereden alınır?
  2. Eceabat feribot kaç dk?
  3. Gestaş Feribot kaç araba alıyor?
  4. Gestcard öğrenci nasıl alınır?
  5. Gokceada feribot ne kadar surer?
  6. Çanakkaleden karşıya nasıl geçilir?
  7. Bir feribot kaç araba alır?

Gestcard nereden alınır?

Gestcard tam yaya kartını ise tüm gişelerimizden temin edebilirsiniz.. Araç kartı almak için ise, başvuru evrakları ile birlikte hafta içi mesai saatleri içersinde Çanakkale İskelesi Gestcard Başvuru Noktasına başvurabilirsiniz.

Eceabat feribot kaç dk?

İstanbul'dan gelen misafirlerimiz Gelibolu Yarımadasından Çanakkale'ye geçmeleri için 2 alternatif bulunmaktadır. Bunlardan ilki Eceabat ilçesi ile Çanakkale arasındaki 24 saat çalışan araba alan GESTAŞ feribotlarıdır. Toplam geçiş süresi 25 dakikadır.

Gestaş Feribot kaç araba alıyor?

Haziran ayı içerisinde GESTAŞ filosunda hizmet verecek Gelibolu gemisi, 1 yolcu kapasitesine sahip. 14 knot hızla seyir edebilen arabalı feribot, 4 pervaneye sahip olma özelliğiyle öne çıkıyor. Son teknolojiyle donatılan geminin dörtlü pervane sistemi emniyetli ve hızlı seyir ve manevra imkanı tanımakta.

Gestcard öğrenci nasıl alınır?

25 yaş ve altı tüm öğrenciler için geçerli olan Öğrenci Gestcard alabilmek için; Nüfus Cüzdanı bilgilerinizi, Geçerli Öğrenci Kimlik Kartı fotokopisiyle ve HES kodunuz ile, Online İşlemler menüsünden başvuru formunu bize ulaştırarak ya da hafta içi mesai saatleri içersinde Çanakkale Gestcard Başvuru Noktası'na giderek ...

Gokceada feribot ne kadar surer?

Gökçeada'ya Kabatepe Limanı, Çanakkale ve Eceabat üzerinden farklı feribot seferleri düzenlenmektedir. Çanakkale-Gökçeada arası deniz otobüsü süresi 1 saat 15 dakika kadar sürmektedir. Kabatepe- Gökçeada feribot seferi kişi başı 7 TL'dir.

Çanakkaleden karşıya nasıl geçilir?

Bireysel seyahatlerinizde otomobiliniz için en kısa ve hızlı geçiş hattı Çanakkale – Kilitbahir feribot hattıdır. Feribot yolculuğu 7-8 dk sürmektedir ve ücret olarak en uygun feribot hattıdır. 24 saat içerisinde gidiş dönüş indiriminden yararlanabilirsiniz. Eceabat – Kilitbahir arası yaklaşık 2-3 km mesafededir.

Bir feribot kaç araba alır?

Çanakkale ye giden Feribotlar Eceabat GESTAŞ vapur iskelesinden kalkmaktadır. Yaz aylarında feribot için araç kuyruğu bazen çok uzun olabilir, bu durumda 2. alternatif ortalama 30 – 40 araç alan Kilitbahir motorlarıdır.