IBB iştirakleri nelerdir?

İçindekiler:

  1. IBB iştirakleri nelerdir?
  2. Iski ibb iştiraki mi?
  3. IBB Isper nedir?
  4. Kültür A Ş nereye bağlı?
  5. Belediye iştiraki ne demek?
  6. İSKİ nasıl bir kurum?
  7. Iett Hangi Bakanlığa Bağlı?
  8. Isper Genel müdür?
  9. Cami imamı nasıl olunur?
  10. Isa ile Nisa nereden alınır?
  11. Ibb metro sürücüsü nasıl olunur?

IBB iştirakleri nelerdir?

METRO İSTANBUL A.Ş. HAMİDİYE A.Ş. BELTUR A.Ş. MEDYA A.Ş.

Iski ibb iştiraki mi?

2560 sayılı İSKİ Kanunu ile 1981 yılında kurulan İSKİ, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı bağımsız bütçeli bir kuruluştur. ... İSKİ Genel Kurulu (İBB Meclisi) tarafından seçilen 2 Denetçi, denetim görevini yürütür.

IBB Isper nedir?

İSPER, 'İstihdam ve İşgücü Yönetiminde Doğru Çözümler' iddiası ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bağlı kuruluşları ve iştirak şirketlerinde görev yapan 15 binden fazla çalışanın istihdam sürecine verdiği desteğin yanı sıra Bölgesel İstihdam Ofisleri ve İSMEK'lerin koordinasyonu ile İnsan Kaynakları Danışmanlık ve ...

Kültür A Ş nereye bağlı?

Kültür A.Ş., Ekim 1989 tarihinde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde, kültür, sanat ve turizm hizmetleri sunmak üzere kurulmuş ticari amaçlı bir anonim şirkettir.

Belediye iştiraki ne demek?

Kimi bölgesel hizmetlerin uygulanabilmesi amacıyla belediyeler tarafından kurulmuş ya da idaresinin elde edilmesi Şartıyla ortak olunmuş, kendine has bütçeli özel hukuk kişileri biçiminde tanımlanabilir.

İSKİ nasıl bir kurum?

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi, İstanbul Büyük Şehir Belediyesine bağlı müstakil bütçeli ve kamu tüzel kişiliğini haiz bir kuruluştur. İSKİ personeli 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu hükümlerine tabidir.

Iett Hangi Bakanlığa Bağlı?

İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri veya resmî kısaltmasıyla İETT, İstanbul'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı toplu taşıma hizmeti veren kuruluştur.

Isper Genel müdür?

Ağustos 2019'dan bu yana İSPER Genel Müdürlüğü görevine devam eden Banu Saraçlar, Lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümünde, Yüksek Lisans eğitimini ise Marmara Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi dalında tamamlamıştır.

Cami imamı nasıl olunur?

İlanda cenaze imamı için en az lise mezunu ve imamlık sertifikası sahibi olma, Gassal için de "ilkokul mezunu olma, cenaze yıkama ve kefenleme usullerini bilme" şartı arandı.

Isa ile Nisa nereden alınır?

İsa Ve Nisa Yuvamız İstanbul'da Dergisi Beyaz Masa Mobil iletişim noktaları, Taksim Atatürk Kitaplığı, Engelliler Müdürlüğüne bağlı merkezler ve İSADEM merkezlerinden ücretsiz olarak temin edilebilmektedir.

Ibb metro sürücüsü nasıl olunur?

Vatman (tramvay/metro sürücüsü) sertifikası eğitimlerine katılmak için gerekli olan şartlar:
  1. Okuma yazma bilmek veya ilkokul mezunu olmak.
  2. Mesleğin gerektirdiği işleri ve yeterlikleri yapacak bedensel ve fiziksel özelliklere sahip olmak.
  3. B sınıfı veya üstü ehliyet sahibi olmak.