Mobil Ekip ne demek?

İçindekiler:

  1. Mobil Ekip ne demek?
  2. Turkcell ekip nasil kullanilir?
  3. Turkcell ekip kaç kişilik?
  4. Turkcell bip ekip nedir?
  5. Ekip mobil servis ücreti nedir?
  6. BİP uygulaması ücretli mi?
  7. BİP uygulaması nedir nasıl kullanılır?
  8. Turkcell takip ne demek?

Mobil Ekip ne demek?

EkipMobil, Turkcell'in kurumsal müşterileri için geliştirdiği bir servistir. İnternet üzerinden erişilebilen bu servisle, saha ekiplerinizi harita üzerinde görebilir,izleyebilir veya SMS ile yönlendirme yapabilirsiniz.

Turkcell ekip nasil kullanilir?

Turkcell Dijital Uygulamasına giriş yaptıktan sonra “Turkcell Biz” linkine tıkladıktan sonra “Ekip Oluştur” adımını takip ederek ekibinize dahil etmek istediğiniz kişinin numarasını eklemeniz yeterli.

Turkcell ekip kaç kişilik?

En az 2, en çok 5 kişi ile beraber ekibinizi oluşturarak tasarruf edebileceğiniz, GB paylaşabileceğiniz, indirim kazanabileceğiniz, yenilikçi bir platformdur.

Turkcell bip ekip nedir?

Ekipler arası iletişimi kolay ve sürekli olarak yapılmasını sağlamak için geliştirilmiş takım içi iletişim uygulamasıdır. BipEkip Servisi'ne abone olduktan sonra sınırsız iletişim kurabilirsiniz. Turkcell Faturalı müşterilerimiz için aylık abonelik ücreti tüm vergiler dâhil 14,90 TL'dir.

Ekip mobil servis ücreti nedir?

Ne Kadar Öderim? Ekip Mobil+ kullanılan hat başına 3,57 TL/Ay. KDV, ÖİV dahildir.

BİP uygulaması ücretli mi?

BiP mobil uygulamasını indirmek ücretsizdir. Turkcell abonesiyseniz; BiP'ten metin, fotoğraf ve video gönderimleriniz internet kotanızdan düşmez. Diğer paylaşımlarınız paketiniz varsa internet paketinizden, yoksa standart mobil internet tarifesi üzerinden ücretlendirilir.

BİP uygulaması nedir nasıl kullanılır?

BİP uygulaması ile kullanıcılar, kaybolan mesaj, caps yaratma, mesajlaşma, grup mesajlaşması, konum paylaşma, oyunlar ve para transferi gibi özellikleri kullanabiliyor. BİP uygulamasında çeviri özelliği de bulunuyor. Özellik sayesinde kullanıcılar farklı dillerden birileriyle konuşurken anında çeviri yapabiliyorlar.

Turkcell takip ne demek?

Turkcell FaturaTakip Servisi'ne üye olduktan sonra kesilen fatura tutarınız, 2 gün öncesi güncel durumunuz cebinize otomatik geliyor. ... Servise abone olduktan sonraki ilk fatura kesim tarihinizi takiben 28. günde, o güne dek yaptığınız harcama tutarlarını her ay düzenli olarak kısa mesajla alırsınız.