Başakşehir Beşiktaş maçının gollerini kim attı?

İçindekiler:

  1. Başakşehir Beşiktaş maçının gollerini kim attı?
  2. Beşiktaş maçı golleri kim attı?
  3. Başakşehir Konyaspor maçı kaç kaç?
  4. Beşiktaş malatya maçı golleri kim attı?
  5. Konyaspor Teknik Direktörü Kim Oldu?
  6. Beşiktaş Başakşehir Ziraat Kupası hangi kanalda?
  7. Beşiktaş Medipol Başakşehir maçı saat kaçta hangi kanalda?

Başakşehir Beşiktaş maçının gollerini kim attı?

Süper Lig'in 30. haftasında Başakşehir'e konuk olan lider Beşiktaş, gol düellosuna sahne olan 90 dakikadan 3-2 galip ayrıldı ve serisini 6 maça çıkardı. Başakşehir'in ise 3 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi. Kara Kartal'a 3 puanı getiren goller; Larin, Welinton ve Josef'ten geldi.

Beşiktaş maçı golleri kim attı?

Beşiktaş'ın gollerini 49'da Rıdvan Yılmaz, 65'de Batshuayi ve 76'da Ghezzal attı. Antalyaspor'un gollerini ise 42'de Haji Wright ve 45+1'de Veysel Sarı kaydetti. Beşiktaş, aldığı galibiyetle puanını 13'e yükseltti, Antalyaspor ise 4 puanda kaldı. İşte fotoğraflarla Antalyaspor - Beşiktaş maçı özeti...

Başakşehir Konyaspor maçı kaç kaç?

Konyaspor - Başakşehir: 2-1 (MAÇ SONUCU - ÖZET)

Beşiktaş malatya maçı golleri kim attı?

Beşiktaş , Süper Lig 'in 4. haftasında konuk ettiği Yeni Malatyaspor'u 3-0 mağlup etti. Vodafone Park'ta oynanan ve Arda Kardeşler'in yönettiği karşılaşmada Kara Kartal'a 3 puanı getiren goller; Michy Batshuayi (2) ve Kevin N'Koudou'dan geldi.

Konyaspor Teknik Direktörü Kim Oldu?

İlhan Palut Konyaspor/Teknik direktörler

Beşiktaş Başakşehir Ziraat Kupası hangi kanalda?

16 Mart Salı günü Vodafone Park'ta oynanacak maç saat 20.45'te başlayacak. Mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetecek. Karşılaşma A Spor'dan naklen yayınlanacak. Tek maç eleme usulüne göre yapılacak yarı final mücadelelerinde rakiplerine üstünlük kuracak iki ekip finale yükselecek.

Beşiktaş Medipol Başakşehir maçı saat kaçta hangi kanalda?

Lider Beşiktaş'ın, Medipol Başakşehir'e konuk olacağı maç bu akşam saat 19.00'da başlayacak ve beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.