Telefon garanti ne zaman başlar?

İçindekiler:

  1. Telefon garanti ne zaman başlar?
  2. Samsung garanti süresi kaç gün?
  3. Telefonun garantisi nasıl başlar?
  4. Xiaomi garanti ne zaman başlar?
  5. Oppo telefona hangi servis bakıyor?
  6. Garanti tamir süresi ne zaman başlar?
  7. Garanti tamir süresi kaç gündür?
  8. Telefonun garantisi olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?
  9. Xiaomi garanti ne kadar kaldı?
  10. MI Türkiye garantisi nasıl anlaşılır?

Telefon garanti ne zaman başlar?

MADDE 6 – (1) Garanti süresi; malın tüketiciye teslim tarihinden itibaren başlar ve asgari iki yıl veya bu Yönetmeliğe ekli listedeki ölçü birimi ile tespit edilen değer kadardır.

Samsung garanti süresi kaç gün?

Samsung garanti servisine cihazınızı bıraktıktan sonra sizi bir süreç beklemekte. Samsung garanti servisi genel olarak 20 gün içerisinde cihazınızı size geri teslim ediyor. Bu süre içerisinde işlem onarılmazsa da size yeni bir telefon sağlıyor.

Telefonun garantisi nasıl başlar?

Garanti süresi malın teslimi ile başlar ve en az iki yıldır. ... Malın tanıtma ve kullanma kılavuzunda yer alan hususlara aykırı olarak kullanılmasından kaynaklanan arızalarda tüketici seçimlik haklarını kullanamaz.

Xiaomi garanti ne zaman başlar?

Xiaomi, ilk alıcıya, Xiaomi Ürününün garanti süresi zarfında normal kullanım koşulları altında malzeme ve işçilik kusuru bulunmayacağını garanti eder. Garanti, satın alma tarihinden itibaren ana ünite (cep telefonu) ve yanında gelen aksesuarlar (şarj kablosu ve şarj aleti) için iki (2) yıl boyunca geçerlidir.

Oppo telefona hangi servis bakıyor?

Kullanıcılar, Oppo Türkiye Çağrı Merkezi'ne 0850 433 67 76 numaralı hattan ulaşabilecek. Pazartesi-cumartesi günlerinde hizmet verecek merkez, şehir içi konuşma tarifesinden ücretlendirilecek.

Garanti tamir süresi ne zaman başlar?

Bu süre, garanti süresi içerisinde mala ilişkin arızanın yetkili servis istasyonuna veya satıcıya bildirimi tarihinde, garanti süresi dışında ise malın yetkili servis istasyonuna teslim tarihinden itibaren başlar.

Garanti tamir süresi kaç gündür?

Garanti Belgesi Yönetmeliği Değişti,Tamir Süresi 20 Gün.

Telefonun garantisi olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?

Adım #1: Arama ekranından *#06# rakam ve simgelerini tuşlayarak IMEI numaranızı öğrenin. Adım #2: Telefonun “Ayarlar” menüsünü açın. Adım #3: “Cihaz hakkında” bölümünden telefonun model bilgilerini öğrenin. Adım #4: 444 77 11 numaralı Samsung Çağrı Merkezi'ni arayın.

Xiaomi garanti ne kadar kaldı?

https://www.mi.com/global/verify#/en/tab/imei adresine giriş yapmanız halinde sorgulama yapabileceğiniz ekrana ulaşabilirsiniz. Bu ekranda IMEI ya da SN kodunu ihtiyacımız olacaktır. Bu kodlar ise cihazınızı aldığınızda kutu içerisinde bulunan etiketler üzerinde yazmaktadır.

MI Türkiye garantisi nasıl anlaşılır?

Özel bandrol üzerinde “Xiaomi Türkiye Garantili EVOFONE” yazısı bulunuyor. Ayrıca cihazı açtığınızda aynı çıkartmaya sahip bir garanti belgesi ve GENPA logolu bir diğer teknik servis bilgilendirme notu çıkıyor. Tüm bunlar cihazınızın Türkiye garantili resmi ürünler olduğunu gösteriyor.