Kadıköy'den Sabiha Gökçen havalimanına nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Kadıköy'den Sabiha Gökçen havalimanına nasıl gidilir?
  2. Marmaray ile Sabiha Gökçen havalimanına nasıl gidilir?
  3. Sabiha Gökçen havalimanına nasıl gidilir metrobüs?
  4. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan otogara nasıl gidilir?
  5. Kartaldan Sabiha Gökçen hava alanına nasıl gidilir?

Kadıköy'den Sabiha Gökçen havalimanına nasıl gidilir?

Kadıköy – Tavşantepe M4 metrosundan havalimanına ulaşabilmek için Soğanlık durağında inip 16S ya da E-10 otobüslerinden birine binin. Bu otobüsler Kadıköy-Tavşantepe metrosuyla Sabiha Gökçen'i bağlıyor.

Marmaray ile Sabiha Gökçen havalimanına nasıl gidilir?

Marmaray+Metro Avrupa Yakası'ndan Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelebilmek için size en yakın Marmaray durağından Marmaray'a binmelisiniz. Anadolu yakasına geçtikten sonra Marmaray Ayrılık Çeşmesi durağında inip, buradan metroya binip Kartal durağında ineceksiniz.

Sabiha Gökçen havalimanına nasıl gidilir metrobüs?

Metrobüsten Uzunçayır Metrobüs Durağı'nda inin. "Uzunçayır Metrobüs Otobüs Durağı"na yürüyün. 16S Hatlı otobüse binin. Sabiha Gökçen Havalimanı'nda (son durak) inin. Metrobüsten sonraki tahmini varış süresi 70-80 dk.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan otogara nasıl gidilir?

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ile Esenler Otogar arasındaki 52 kilometrelik mesafeye gidebilmek için kullanabileceğiniz en kolay ve zahmetsiz ulaşım aracı kesinlikle taksiler. Aktarma yapmadan, direkt olarak otogara gidebileceğiniz taksilerle yolculuk trafiğe bağlı olarak ortalama 70 – 80 dakika sürecektir.

Kartaldan Sabiha Gökçen hava alanına nasıl gidilir?

Anadolu Yakası'ndan Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelebilmek için Kartal-Kadıköy metrosunun bulunduğunuz yere en yakın durağında metroya binip KARTAL durağında inmelisiniz. Kartal metro durağından KM22 no'lu belediye otobüsü ile Sabiha Gökçen Havalimanı'na ulaşabilirsiniz.