CLOPIXOL Acuphase ne ise yarar?

İçindekiler:

  1. CLOPIXOL Acuphase ne ise yarar?
  2. CLOPIXOL damla ne işe yarar?
  3. Norodol ampul ne işe yarar?
  4. Rivotril kaç damla kullanılır?
  5. Haloperidol damla kaç mg?
  6. RİVOTRİL kaç damla kaç mg?
  7. RİVOTRİL ne için verilir?
  8. Largactil ne işe yarar?
  9. Rexapin nasıl kullanılır?

CLOPIXOL Acuphase ne ise yarar?

Bu ilaçlar beynin belirli bölgelerindeki sinir yolaklarına etki ederek, hastalığınızın belirtilerine neden olan beyindeki bazı kimyasal dengesizlikleri düzeltmeye yardımcı olur. CLOPIXOL-ACUPHASE, özellikle etkinin hızlı başlamasının ve 2–3 gün devam etmesinin tercih edildiği akut psikozların tedavisinde kullanılır.

CLOPIXOL damla ne işe yarar?

CLOPIXOL; şizofreni ve benzeri psikozların tedavisinde kullanılır. Aynı zamanda, mani (taşkınlık nöbeti) tedavisinde ve zihinsel özürlü hastalarda görülen ajitasyon ve saldırgan davranışların kontrolünde kullanılır.

Norodol ampul ne işe yarar?

Zihin karışıklığı • Halüsinasyonlar (aslında olmayan şeylerin işitilmesi, görülmesi veya hissedilmesi) • Sanrı (gerçekte olmayan şeylere inanılması) • Paranoya (olağandışı şüphecilik) • Aşırı coşku, heyecan, huzursuzluk, hiperaktivite • Aşırı saldırganlık veya şiddet NORODOL® ayrıca mide bulantısı ve kusma tedavisinde ...

Rivotril kaç damla kullanılır?

RİVOTRİL damla, kesinlikle damlalıktan direkt ağız içine damlatılmamalıdır. Damlalıktan bir kaşığa akıtılan ilaç su, çay veya meyve suyu ile birlikte verilebilir. Günlük doz 3 eşit doza bölünerek uygulanmalıdır. Eğer dozlar eşit olarak bölünemiyorsa en yüksek doz yatmadan önce alınmalıdır.

Haloperidol damla kaç mg?

Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: Başlangıç dozu yetişkinlerde; 1.5 ile 5.0 mg (15-50 damla) arasındadır. Bu doz günde iki ya da üç kez alınır. Semptomlarda gelişme gerçekleştiğinde doktorunuz NORODOL®'ün dozunu azaltabilir.

RİVOTRİL kaç damla kaç mg?

RİVOTRİL etkin madde olarak her 1 mL damlada 2.5 mg klonazepam içerir. grubuna dahildir. RİVOTRİL, bebeklerde, çocuklarda ve erişkinlerde epilepsi (Sara) tedavisinde kullanılır.

RİVOTRİL ne için verilir?

Klonazepam etken Rivotril, antiepileptik yani sara hastalığında kullanılıyor. Yorgunluk, uykuya eğilim, bitkinlik, baş dönmesi ve sersemlik gibi yan etkilerinin görülme sıklığı yüksek.

Largactil ne işe yarar?

- Akut psikozlar: Ajitasyon durumları, hipomani ve maniler, delirium nöbetleri, konfüzyonlu sendromlar - Kronik psikozlar: Şizofrenik durumlar, özellikle paranoid şizofreniler, kronik delirium durumları - Büyüklerde ve çocuklarda saldırganlık durumları.

Rexapin nasıl kullanılır?

Uygulama şekli: Tabletler bütün olarak, bir bardak su ile birlikte ağız yoluyla alınır. Böbrek/Karaciğer yetmezliği: Bu tip hastalarda daha düşük bir başlangıç dozu (5 mg) düşünülmelidir.