Trendyol aralık ayı indirimi ne zaman?

İçindekiler:

  1. Trendyol aralık ayı indirimi ne zaman?
  2. Süper cuma ne zaman?
  3. Trendyol Mayıs indirimi 2021 ne zaman?
  4. En uzun gece 20 aralık mı 21 Aralık mı?

Trendyol aralık ayı indirimi ne zaman?

Trendyol Black Friday İndirimi 2021 senesinde 26 Kasım'da başlıyor ve 30 Kasım Cuma gününe kadar devam edecek. Trendyol Yılbaşı İndirimi Ne Zaman Başlıyor? Trendyol yılbaşı indirimi 2021 senesinde 27 Aralık tarihinde başlaması bekleniyor. Şuan için net bir bilgi olmasa da tahminler bu yönde.

Süper cuma ne zaman?

Her yıl olduğu gibi Black Friday 2021 de Şükran Günü'nden sonraki ilk cuma kutlanacak. Amerika, Kanada ve İngiltere gibi ülkelerde gündemde olacak Şahane Cuma günleri tüm dünya tarafından ilgiyle takip edilecek. Türkiye'de Şahane Cuma gününe denk geliyor.

Trendyol Mayıs indirimi 2021 ne zaman?

7 – 8 ve 9 Mayıs tarihlerinde geçerli olacak bu kampanya ile giyim, aksesuar, ayakkabı, çanta, kozmetik, süpermarket, erkek giyim, çocuk giyim, kitap, oyuncak, ev yaşam ürünleri gibi birçok kategoriden ekstra indirimler ile alışveriş yapabilirsiniz.

En uzun gece 20 aralık mı 21 Aralık mı?

21 Aralık'ta, ülkenin Kuzey'indeki Sinop'ta 15 saat 6 dakikayla en uzun gece olacak. En kısa gece ise 14 saat ile Hatay'da yaşanacak. Kuzey yarım kürede Oğlak dönencesine güne ışıklarının dik geldiği 21 Aralık'ta en uzun gece yaşanacak ve geceler kısalmaya başlayacak.