Köpek balığı yağı ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Köpek balığı yağı ne işe yarar?
  2. Dermanol krem ne işe yarar?
  3. Q-Clinic Oksijen mucizesi ne ise yarar?
  4. Harems köpekbalığı kremi ne işe yarar?

Köpek balığı yağı ne işe yarar?

Pek çok hastalığın tedavisinde kullanılan köpekbalığı karaciğerinin yağı; bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Ayrıca meme kanserinin tedavisinde de etkili oluyor. Alternatif kanser tedavisinde köpekbalığı kıkırdağının gördüğü yoğun ilgiden sonra köpekbalığı karaciğerinden üretilen ürünler de hayli popüler oldu.

Dermanol krem ne işe yarar?

Cildin canlanarak sıkılaşmasına, beslenmesine ve rahatlamasına yardımcı olur.Zinde ve aktif olmanızı sağlar.Haftada 2-3 defa temiz cilde masaj yaparak uygulayınız.Sadece haricen kullanım içindir.

Q-Clinic Oksijen mucizesi ne ise yarar?

Onarıcı ve yenileyici etkisi sayesinde cildi yeniler ve anti aging etkisi ilede gençleştirir. Q-Clinic Squalane Krem Oksijenli Terapi Etkisi göstererek en ölü ve uzak hücrelere kadar ulaşıp ciltte yenileme sağlamaktadır. Kısa zamanda gençleşmeye hazır olun.

Harems köpekbalığı kremi ne işe yarar?

Mucizevi etkili doğal yağlar içermektedir. Cildin canlanarak sıkılaşmasına, beslenmesine ve rahatlamasına yardımcı olur.Zinde ve aktif olmanızı sağlar.Haftada 2-3 defa temiz cilde masaj yaparak uygulayınız.Sadece haricen kullanım içindir. Gözle teması halinde bol suyla yıkayınız.