Chevrolet Türkiye'ye döner mi?

İçindekiler:

  1. Chevrolet Türkiye'ye döner mi?
  2. Chevrolet uretimi durdurdu mu?
  3. Chevrolet araç satışı neden durduruldu?
  4. Chevrolet Türkiye'den ne zaman çekilecek?
  5. Chevrolet hangi modeli iyi?
  6. Chevrolet satislari neden durdu?
  7. Chevrolet Türkiye'den ne zaman çıktı?

Chevrolet Türkiye'ye döner mi?

Chevrolet'in modellerini tekrar Avrupa'da satmaması konusunda PSA ile yaptığı özel bir anlaşma yok ise, bize göre 20 yılında Chevrolet'i Avrupa'da ve ülkemizde görebiliriz..

Chevrolet uretimi durdurdu mu?

ABD'li otomobil üreticisi General Motors (GM), Chevrolet modelinin Türkiye de dahil Avrupa'daki satışlarını 2016'dan itibaren durduracağını duyurdu. ... Gelen bilgilere göre Avrupa'da şu ana kadar satılmış ve 2015'e kadar da satılacak Chevrolet'ler için ise 2016'ya kadar bakım ve yedek parça hizmeti devam edecek.

Chevrolet araç satışı neden durduruldu?

Son birkaç yıldır Avrupa'da otomotiv sektörünü etkileyen bazı olumsuz gelişmelerden dolayı, Chevrolet'nin ticari sonuçları kabul edilemez seviyeye gelmiştir ve bu şekilde devam edeceği tahmin edilmektedir. Bu nedenle, Batı-Orta Avrupa'da Chevrolet yolcu araçlarının satışını durdurma kararı alınmıştır.

Chevrolet Türkiye'den ne zaman çekilecek?

Yaklaşık 10 yıl Chevy modelleriyle birlikteydik. Fakat GM, 2013'te Avrupa pazarında Chevrolet modelleriyle yer almama kararı aldı. 2014'te de Türkiye dahil olmak üzere Avrupa'dan çekildiler.

Chevrolet hangi modeli iyi?

Chevrolet'in En Çok Tutulan Modeli: Captiva.

Chevrolet satislari neden durdu?

Son birkaç yıldır Avrupa'da otomotiv sektörünü etkileyen bazı olumsuz gelişmelerden dolayı, Chevrolet'nin ticari sonuçları kabul edilemez seviyeye gelmiştir ve bu şekilde devam edeceği tahmin edilmektedir. Bu nedenle, Batı/Orta Avrupa'da Chevrolet yolcu araçlarının satışını durdurma kararı alınmıştır.

Chevrolet Türkiye'den ne zaman çıktı?

Kore'de üretilen ve daha önce Daewoo logosuyla tanıdığımız Chevrolet marka araçlar, Türkiye'de ilk kez 2004 yılında satışa sunuldu.