Burak Bora kaç doğumlu?

İçindekiler:

  1. Burak Bora kaç doğumlu?
  2. Ülkü Bora kim?
  3. Burak Boranın annesi kimdir?
  4. Burak Bora öldü mü?
  5. Burak Bora Anadolu Lisesi ne zaman kuruldu?
  6. Ülkü Bora nasıl öldü?
  7. KFAL hangi lise?

Burak Bora kaç doğumlu?

Okulumuzun temeli, Burak Bora´nın doğum günü olan 25 Aralık 1986´da dönemin İstanbul Valisi Sayın Nevzat Ayaz tarafından atılmıştır.

Ülkü Bora kim?

1941 yılında İzmit'te doğdu. İlköğrenimini Beylerbeyi İlkokulunda, ortaokul ve lise öğrenemini Kandilli Kız Lisesi'nde bitirdi. Üniversite hayatını o zamanki adıyla Tatbiki Güzel Sanatlar Yüksek Okulu Seramik Bölümü'nde 1966 yılında tamamladı. 1967 yılında Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Gürbüz Bora ile evlendi.

Burak Boranın annesi kimdir?

Ülkü Bora. Okula Burak Bora ismini veren kişi, Burak Bora'nın annesi Seramik Sanatçısı Ülkü Bora'dır. Okulun öğrencileri ona Ülkü Anne der ve Ülkü Anne öğrencileri çocukları gibi görür. Oğlunun hayatını bir tren kazasında kaybetmesinin ardından okulu yaptırmaya karar vermiştir.

Burak Bora öldü mü?

Birinci sınıfa gidiyordu. Okulda sevilen bir öğrenciydi. Ancak tarihi, Bora Ailesi için sonun başlangıcı oldu. Liseli Burak Bora, henüz daha 17 yaşındayken bir arkadaşını uğurlamak için gittiği Bostancı Tren İstasyonu'nda bir trenin altında kalarak yaşamını yitirdi.

Burak Bora Anadolu Lisesi ne zaman kuruldu?

1989, İstanbul, Türkiye Burak Bora Anadolu Lisesi/Kuruluş tarihi

Ülkü Bora nasıl öldü?

Okulda , arkadaşları ve öğretmenleri tarafından çok sevilen ve takdir edilen bir öğrenci oldu. 'da henüz 17 yaşında Lise 2. sınıfa devam ederken Bostancı Tren İstasyonu'nda geçirdiği elim kazada hayatını kaybetti.

KFAL hangi lise?

FATİH ANADOLU LİSESİ
Kurum AdıFatih Anadolu Lisesi
Kurum Kodu964120
Okul MüdürüZEKİ ÖZÇELİK
Eposta[email protected]
Webhttp://kfal.meb.k12.tr/
8 satır daha