2003 de hangi parti?

İçindekiler:

  1. 2003 de hangi parti?
  2. 2002 yılı Siirt seçimleri neden iptal edildi?
  3. 2004 seçimleri hangi tarihte yapıldı?
  4. 2004 yılında kim başbakan?
  5. 2003 seçimleri ne zaman oldu?
  6. Jet Fadıl neden istifa etti?
  7. Recep Tayyip Erdoğan hangi ilden milletvekili seçilmiştir?
  8. 2005 hangi parti?
  9. Jet Fadıl ne yaptı?
  10. Jet Fadıl kaç sene yattı?
  11. Tayyip Erdogan ilk nereden milletvekili oldu?

2003 de hangi parti?

Geçerli oyların yüzde 34,29'unu alan Adalet ve Kalkınma Partisi elde ettiği 363 milletvekilliği ile ('te düzenlenen ara seçimlerden sonra 365'e yükseldi) tek başına hükûmeti kuracak çoğunluğu sağlarken, oyların yüzde 19,38'ini alan Cumhuriyet Halk Partisi ise kazandığı 178 milletvekilliği ile mecliste temsil ...

2002 yılı Siirt seçimleri neden iptal edildi?

Genel Seçimleri Siirt İli sonuçları; Adalet ve Kalkınma Partisi, Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Doğanköy'de sandık kurullarının oluşturulmaması ve bir sandığın kırılması nedeniyle Siirt'teki seçimlerin iptali için Yüksek Seçim Kurulu'na başvurdu. ... Aynı seçimde Erdoğan da Siirt'ten TBMM'ye seçildi.

2004 seçimleri hangi tarihte yapıldı?

2004 Türkiye yerel seçimleri, tarihinde beş yıllık bir dönem için yerel yönetimleri (belediye başkanlıkları, belediye meclisleri ve muhtarlar) belirlemek üzere yapılan seçimlerdir.

2004 yılında kim başbakan?

Siyaset. Cumhurbaşkanı, Ahmet Necdet Sezer.

2003 seçimleri ne zaman oldu?

2003 Türkiye Milletvekili Ara Seçimleri, TBMM 22. Yasama Dönemi üyelerinin belirlenmesi için 'de yapılan milletvekili genel seçimlerinde AK Parti Milletvekili Mervan Gül, CHP Milletvekili Ekrem Bilek ve Bağımsız Milletvekili Fadıl Akgündüz'ün milletvekilliği düşürüldü.

Jet Fadıl neden istifa etti?

"Almanya'daki bazı Türk vatandaşlarını yüksek kar payı vaadiyle kandırarak dolandırıcılık yaptığı" iddiasıyla 2003 yılında tutuklu olarak yargılanan Akgündüz, 15 ay sonra tutuksuz yargılanmak üzere kefaletle serbest bırakıldı. ... Akgündüz, tarihinde tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi.

Recep Tayyip Erdoğan hangi ilden milletvekili seçilmiştir?

Erdoğan'ın siyasi yasağının kaldırılması yönünde sunulan yasa değişikliği teklifin Türkiye Büyük Millet Meclisinden geçmesi sonrasında siyasi yasağı kalktı ve 'te Siirt'te yapılan ara seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden milletvekili adayı oldu.

2005 hangi parti?

Adalet ve Kalkınma Partisi - Vikipedi.

Jet Fadıl ne yaptı?

Yarım kalan bir dizi projesi ile gündemde olan işinsanı Fadıl Akgündüz'e ait Jetpa Holding AŞ için kritik bir karar çıktı. Mahkeme 24 yıllık şirketin iflasına karar verdi. İflas kararı sonrası 62 milyon TL sermayesi olan Jetpa'nın tasfiye sürecine başlandı.

Jet Fadıl kaç sene yattı?

Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan Fadıl Akgündüz Kasım 2006'da "Nitelikli dolandırıcılık" suçundan 4 yıl 2 ay hapis ve TL adli para cezasına çarptırıldı.. Yargıtay'a gönderilen cezası 2 yıl sonra usulden bozulan Akgündüz, hakkındaki suçlamaların zaman aşımına girmesiyle yeniden yargılanmadı.

Tayyip Erdogan ilk nereden milletvekili oldu?

Erdoğan'ın siyasi yasağının kaldırılması yönünde sunulan yasa değişikliği teklifin Türkiye Büyük Millet Meclisinden geçmesi sonrasında siyasi yasağı kalktı ve 'te Siirt'te yapılan ara seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden milletvekili adayı oldu.