Turkuaz petrol sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Turkuaz petrol sahibi kim?
  2. Zülfikar holding sahibi kim?
  3. Zülfikarlar Holding ne iş yapar?
  4. Opet petrol kime ait?
  5. Fidan Bayındır Yıldız kimdir?
  6. Kaan Böke kimdir?
  7. Petrol Ofisi Hangi grubun?
  8. OPET ve Sunpet aynı mı?
  9. Türkiye Petrolleri Genel Müdürü kim?
  10. TP nin sahibi kim?
  11. Türkiye Petrolleri müdür?

Turkuaz petrol sahibi kim?

Zülfikarlar Holding'e bağlı akaryakıt dağıtım şirketi Turkuaz Petrol, Türkiye Petrolleri Dağıtım A.Ş.'nin yönetimini devraldı. Türkiye Petrolleri Dağıtım A.Ş.'nin özelleştirme ihalesinde 490 milyon TL ile en yüksek teklifi veren Turkuaz Petrol satın alma için imzayı attı.

Zülfikar holding sahibi kim?

İSFENDİYAR Zülfikari adını tüm Türkiye bundan dokuz ay önce Fenerbahçe'ye 'asbaşkan' olunca duydu. 37 yaşındaki işadamı için 'petrol kralı' da dendi, 'gizli zengin'de… İsfendiyar Zülfikari, Zülfikarlar Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı.

Zülfikarlar Holding ne iş yapar?

Zülfikarlar Şirketler Grubu, Türkiye'de faaliyet gösteren şirketler grubu. Kimya, enerji, finans ve lojistik gibi alanlarda faaliyet gösterir. 1942 yılında Azerbaycan'dan İstanbul'a göç eden Zülfikari Ailesi'nin girişimleri ile kimyevi malzeme ticareti yaparak faaliyetlerine başladı.

Opet petrol kime ait?

2002 yılı sonunda Koç Holding Enerji Grubu'nun %50'sine ortak olduğu OPET, kuruluşundan bu yana alt yapı yatırımlarına ağırlık vermiştir. OPET'e büyük bir rekabet avantajı sağlayan depolama kapasitesi, 1 milyon metreküp'ün üzerindedir.

Fidan Bayındır Yıldız kimdir?

İş hayatına 2001 yılında giriş yapan Yıldız, 12 yıl boyunca Procter&Gamble'da ağırlıklı olarak pazarlama alanında farklı yönetim pozisyonlarında yer aldı. ... Fidan Bayındır Yıldız, 2017 yılına kadar Cigna Finans Emeklilik'te, Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlendi.

Kaan Böke kimdir?

Çalışma hayatına 1990 yılında, Beko Elektronik A.Ş.'de İnsan Kaynakları Uzmanı olarak başlayan Kaan Böke, 1997 yılında Vakko-Vakkorama İnsan Kaynakları Müdürü olarak görev aldı. 1998-2000 yılları arasında Superonline A.Ş.'de İnsan Kaynakları, İdari İşler ve Satınalma Direktörü olarak görev yapan Kaan Böke 2000 yılında, ...

Petrol Ofisi Hangi grubun?

Petrol Ofisi A.Ş., Vitol Group'un sahibi olduğu, petrol ve petrol ürünleri üzerine Türkiye'de ticari faaliyet gösteren anonim şirket.

OPET ve Sunpet aynı mı?

Sunpet, büyük şehirlerdeki güvenilir akaryakıtı Anadolu'ya da ulaştırmak için yola çıkmış, Anadolu'nun kalkınmasına destek olmayı kendine ilke edinmiş bir OPET markasıdır.

Türkiye Petrolleri Genel Müdürü kim?

Kariyeri boyunca önde gelen firmalarda, görev yaptığı yönetimsel pozisyonlardaki tecrübesiyle Fidan Bayındır Yıldız, Türkiye Petrolleri'nin yeni Genel Müdürü oldu.

TP nin sahibi kim?

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı
Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TP)
Hizmet bölgesiBatman, Trakya, Adıyaman
AlanPetrol arama, üretim ve dağıtım
Genel MüdürMelih Han BİLGİN
Şirketi ve SahibiSumerbank Holdings Corporation
8 satır daha

Türkiye Petrolleri müdür?

Kariyeri boyunca önde gelen firmalarda, görev yaptığı yönetimsel pozisyonlardaki tecrübesiyle Fidan Bayındır Yıldız, Türkiye Petrolleri'nin yeni Genel Müdürü oldu.