MARMARAY nereye kadar gider?

İçindekiler:

  1. MARMARAY nereye kadar gider?
  2. MARMARAY Anadolu yakasında nereye kadar gidiyor?
  3. Gebze MARMARAY nereye kadar gidiyor?
  4. MARMARAY en son durak neresi?
  5. Marmaray Bostancı'dan geçiyor mu?
  6. MARMARAY ile Pendik nasıl gidilir?

MARMARAY nereye kadar gider?

Marmaray Avrupa Yakası'nda bulunan Halkalı'dan başlayıp Gebze'ye kadar ilerlemektedir. Avrupa Yakası'nda Halkalı ile Kazlıçeşme Marmaray arasında ulaşım sağlarken, Anadolu Yakası'nda ise Ayrılık Çeşmesi ile Gebze arasında ulaşım sağlamaktadır.

MARMARAY Anadolu yakasında nereye kadar gidiyor?

Bu aşamada Marmaray ile Anadolu Yakası'na geçen hat Üsküdar, Söğütlüçeşme, Feneryolu, Göztepe, Erenköy, Suadiye, Bostancı, Küçükyalı, İdealtepe, Süreyya Plajı, Maltepe, Cevizli, Atalar, Başak, Kartal, Yunus, Pendik, Kaynarca, Tersane, Güzelyalı, Aydıntepe, İçmeler, Tuzla, Çayırova, Fatih, Osmangazi, Darıca ve Gebze'de ...

Gebze MARMARAY nereye kadar gidiyor?

Marmaray banliyö trenleri Gebze-Halkalı arasındaki 76 km'lik mesafede 43 istasyon ile hizmet vermektedir. Gebze-Halkalı arasında YHT'lere aktarma yapılan istasyonlarımız: Gebze, Pendik, Bostancı, Söğütlüçeşme, Bakırköy ve Halkalı.

MARMARAY en son durak neresi?

MARMARAY tren hattının ilk durağı Maltepe olup son durağı Halkalı durağıdır.

Marmaray Bostancı'dan geçiyor mu?

Hangi Tren hatları Bostancı Sahili yakınından geçiyor? Bu Tren hatları Bostancı Sahili yakınından geçiyor: MARMARAY.

MARMARAY ile Pendik nasıl gidilir?

Pendik ilçesine Marmaray hattı ile doğrudan ulaşım seçeneği bulunmaktadır. Halkalı ile Gebze arasında hizmet veren Marmaray hattı ile Pendik' gitmek için Güzelyalı ve İçmeler duraklarında inebilirsiniz. Marmaray ile ulaşım ücreti ortalama 2.5 TL'dir ve ulaşım için İstanbul Kart'ınızın olması gerekmektedir.