THY para iadesi kaç günde yapılır?

İçindekiler:

  1. THY para iadesi kaç günde yapılır?
  2. THY bilet iptal edilebilir mi?
  3. Türk Hava Yolları bilet iptali para iadesi ne zaman?
  4. Iptal edilen ucak bileti geri alınır mı?
  5. THY Açık bileti başkası kullanabilir mi?
  6. Pegasus uçak bileti iptali para iadesi ne zaman?
  7. THY biletleri iade edecek mi?
  8. Pegasus bilet iptali ücreti ne kadar?
  9. Başkasının adına otobüs bileti alınır mı?
  10. Başkasının adına uçak bileti alınır mı?
  11. Iptal edilen otobüs bilet parası ne zaman yatar?
  12. Anadolu Jet bilet iptali para iadesi ne zaman?
  13. Pegasus bilet iptalinde para ne zaman iade ediliyor?

THY para iadesi kaç günde yapılır?

İadesi mümkün olan ve ilgili havayolu tarafından iadesine karar verilen biletin bedel iadesi, bileti satın alırken kullanılan ödeme yöntemine uygun olarak yapılır. Kredi kartına 10 iş günü, banka kartlarına 15-20 iş gününe kadar iadeniz hesabınıza geçebilir.

THY bilet iptal edilebilir mi?

Biletinizi iptal ettirmek istediğinizde bilet hizmet bedeli hariç tüm tutarlar tarafınıza iade edilmektedir. Uçuşunuza 2 saat kala biletinizde iptal ya da değişiklik yapmak istediğinizde ise tarafınıza sadece havaalanı vergisi iade edilmektedir.

Türk Hava Yolları bilet iptali para iadesi ne zaman?

Business Esnek bilet iptal iade şartları ise uçuşunuza 1 saat kala tarafınıza herhangi bir para iadesi gerçekleşmezken, 12 saat kala aldığınız bilet tutarından 200 TL ve biletleme servis ücret kesintisi yapılarak kalan tutar tarafınıza iade edilir.

Iptal edilen ucak bileti geri alınır mı?

Biletinizin iadesi tarafımızdan talep edildiği tarihten itibaren, havayolu ile bağlantıya geçilecek olup, gelecek olan iade tutarı, ödeme yaptığınız kredi veya bankamatik kartına (yapılan işleme göre taksit veya tek çekim olarak) iade edilecektir.

THY Açık bileti başkası kullanabilir mi?

Bilet değişiminde açığa alınan bilet hangi sınıfta yer alıyorsa ilgili sınıfın ceza kuralları uygulanır. Bilet açığa dönüştürüldükten sonra 1 yıl içerisinde kullanılmalıdır. ... Açık biletler başkasına devredilemez ya da bilet üzerindeki isim değiştirilemez.

Pegasus uçak bileti iptali para iadesi ne zaman?

Biletinizi iptal etmek istediğinizde ise uçuşunuza 12 saat ve 12 saatten fazla bir süre kaldığında tarafınıza herhangi bir ücret iadesi gerçekleşmeyecektir. Yine 12 saatten az bir süre kaldığında da ücret iadesi yapılmamaktadır.

THY biletleri iade edecek mi?

Türkiye satış ofislerimizden aldığınız ve iade etmek istediğiniz biletinize “Rezervasyonu Yönet” sayfasında bilet numarası veya PNR ve soyisim bilgilerinizi girerek ulaştıktan sonra iptal seçeneğini seçebilir, sistem tarafından yapılan uyarı mesajını onaylayarak “Merkezi iade Formu”na ulaşılabilir ve iade talebinizi ...

Pegasus bilet iptali ücreti ne kadar?

Biletinizi iptal ettirmek istediğinizde ise uçuşunuza 12 saat ve 12 saatten fazla bire süre kaldığı durumda 95 TL işlem bedeli talep edilmektedir. Uçuşunuza 12 saatten az bir süre kalan durumlarda tarafınıza herhangi bir iade gerçekleşmemektedir.

Başkasının adına otobüs bileti alınır mı?

Buna göre, otobüs şirketleri başkası adına ikinci bir şahsa bilet satamazken güzergah üzerindeki bilet satış yerleri dışında da yolcu alamayacak. ... Herhangi bir şüpheli isim veya yük ile karşılaştıklarında kontrol için güvenlik güçleri otobüse yönlendirilerek kontrolü sağlanacak.

Başkasının adına uçak bileti alınır mı?

Bildiğiniz üzere uçak biletleri seyahat edecek yolcunun ismine göre düzenlenir, bu sebepten dolayı kendi adınıza almış olduğunuz uçak bileti ile başkası seyahat edemez.

Iptal edilen otobüs bilet parası ne zaman yatar?

Yukarıdaki panelden iptal edilen biletlerin iadesi, hiçbir kesinti olmaksızın bankanıza iletilir, iadeniz bankanızın iade prosedürüne bağlı olarak 1-7 iş günü içerisinde hesabınıza yansır.

Anadolu Jet bilet iptali para iadesi ne zaman?

Uçuşunuza son 2 saat kala biletinizi iptal ettirip iade talebinde bulamazsınız. Gerçekleştirilebilen iptal iade işlemlerinde sadece sizden tahsil edilen havaalanı vergisi tarafınıza iade edilmektedir. Uçuşunuza 2 saatten fazla bir varken iptal işleminizden herhangi bir cezai işlem tutarı tahsil edilmeyecektir.

Pegasus bilet iptalinde para ne zaman iade ediliyor?

Biletinizi iptal etmek istediğinizde ise uçuşunuza 12 saat ve 12 saatten fazla bir süre kaldığında tarafınıza herhangi bir ücret iadesi gerçekleşmeyecektir. Yine 12 saatten az bir süre kaldığında da ücret iadesi yapılmamaktadır.