Yukarı Bak türkçe dublaj kim?

İçindekiler:

  1. Yukarı Bak türkçe dublaj kim?
  2. Yukarı Bak kim seslendiriyor?
  3. Yukarı Bak neyle ilgili?
  4. Yukarı Bak kaç dk?
  5. Up filminin yönetmeni kimdir?
  6. Up ne anlatıyor?
  7. Yukarı Bak gerçek mi?

Yukarı Bak türkçe dublaj kim?

Filmdeki Carl Fredricksen karakterini özgün İngilizce versiyonunda Edward Asner, Türkçe dublajlı versiyonunda ise Erol Günaydın seslendirmiştir.

Yukarı Bak kim seslendiriyor?

Usta oyuncu Erol Günaydın, animasyon filmi "Up-Yukarı Bak"ın Türkçe seslendirmesinde filmin baş karakterini seslendirecek.

Yukarı Bak neyle ilgili?

Hayatı boyunca yaşamak istediği macera hayalini gerçekleştirmek için evine binlerce balon bağlayıp Güney Amerika'nın vahşi doğasına doğru yolculuğa çıkan 78 yaşındaki baloncu Carl Fredricksen'ın hikayesinin anlatıldığı yeni bir komedi.

Yukarı Bak kaç dk?

1 saat 36 dakika Yukarı Bak/Süre

Up filminin yönetmeni kimdir?

Pete Docter Yukarı Bak/Yönetmenleri

Up ne anlatıyor?

Yukarı Bak'ta rastlantı eseri yolları kesişen iki çocuk, yıllarca sürecek tatlı ve dokunaklı bir hikayenin başkahramanlarıdır. Maceracı doğan ve hayattaki her şeye dair çocuksu saf meraklar barındıran Ellie'nin tek hayali dünyayı gezebilmektir. ... İki küçük çocuk büyür, evlenir, yaşlanır...

Yukarı Bak gerçek mi?

Geçtiğimiz yıl 82. Oscar töreinden En İyi Animasyon ve En İyi Müzik dallarında Oscar heykelciği kazanan 'Up' (Yukarı Bak) filmi gerçek oldu. ... Programın ekibi filmi ilham alarak 4 metre yükseklikte bir ev inşa ettiler.