KYK borcumu nereden görebilirim?

İçindekiler:

  1. KYK borcumu nereden görebilirim?
  2. Burs sonuçları nasıl öğrenilir?
  3. Kyk kredi borcunu nasıl öderim?
  4. E devletten burs sonuçlarına nasıl bakılır?

KYK borcumu nereden görebilirim?

KYK öğrenim kredisi borcunu sorgulamak için ilk olarak e-devlet şifrenizi bilmeniz gerekmektedir. Sonrasında https://www.turkiye.gov.tr/kyk-ogrenim-katki-kredisi-geri-odeme-sorgulama adresine giriş yapmanız gerekmektedir.

Burs sonuçları nasıl öğrenilir?

KYK sorgulama ile burs başvuru sonucunuzu öğrenmek için öncelikle Kredi Yurtlar Kurumu resmi web sayfası ve edevlet üzerinden burs ve kredi başvuru sonucu sorgulama sayfasına giriş yapınız. Ardından açılacak olan sayfada sizden birkaç kimlik bilginiz istenecektir.

Kyk kredi borcunu nasıl öderim?

KYK kredi ve yurt ödemelerinizi Bankamız ATM'lerinden, İnternet Şubesi'nden gerçekleştirebilirsiniz. KYK kredi ve yurt ödemelerinizi KYK kredi ve yurt ödemeleriniz için kyk.ziraatbank.com.tr(Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır) adresinden herhangi bir banka kartıyla veya kredi kartıyla yapabilirsiniz.

E devletten burs sonuçlarına nasıl bakılır?

Bu sorgulamaları yapmak için E Devlet portalına giriş yapmanız yeterli olacaktır. E-Devlet portalındaki Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü menüsü altında tüm sorgulamalara ulaşabilir ve bu bağlantılar sayesinde sorgulamaları yapabilirsiniz.