Yeni Havalimanı'ndan Esenler otogarına nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Yeni Havalimanı'ndan Esenler otogarına nasıl gidilir?
  2. Esenler'den Havalimanı'na nasıl gidilir?
  3. Istanbul Havalimanı'ndan Esenler Otogar kaç saat?
  4. Esenler'e hangi havaalani yakin?
  5. Bayrampaşadan yeni havalimanına nasıl gidilir?
  6. Otogardan havalimanına nasıl gidilir?

Yeni Havalimanı'ndan Esenler otogarına nasıl gidilir?

İstanbul Havalimanı'ndan Esenler'e gitmek için HAVAİST otobüslerini kullanabilirsiniz. İstanbul Havalimanı'ndan Esenler Otogarı'na giden HAVAİST otobüsüne binip Otogar'da inmelisiniz. Ardından Otogar'dan M1B metro hattına binerek Esenler'de gitmek istediğinizi yere gidebilirsiniz.

Esenler'den Havalimanı'na nasıl gidilir?

Esenler'den İstanbul Havalimanı'na gidecek yolcular Esenler Otogarı'ndan kalkan HAVAİST otobüslerini kullanarak kolayca İstanbul Havalimanı'na gidebilirsiniz. Ayrıca HAVAİST otobüsleri Otogar'ın çıkışındaki Otogar Yolu İETT durağından da yolcu alıyor.

Istanbul Havalimanı'ndan Esenler Otogar kaç saat?

İstanbul Havalimanı Esenler Otogarı arası kaç km? İstanbul Havalimanı Esenler (Bayrampaşa) Otogarı'na yaklaşık 35 -40km mesafede. İstanbul Havalimanı'ndan Esenler (Bayrampaşa) Otogarı'na taksi ile kaç dakikada giderim? İstanbul Havalimanı'ndan Esenler Otogarı'na taksi yle yaklaşık 35-40 dk'da gidilebilir.

Esenler'e hangi havaalani yakin?

İstanbul Havalimanı Esenler (Bayrampaşa) Otogarı'na yaklaşık 35 -40km mesafede. İstanbul Havalimanı'ndan Esenler (Bayrampaşa) Otogarı'na taksi ile kaç dakikada giderim? İstanbul Havalimanı'ndan Esenler Otogarı'na taksi yle yaklaşık 35-40 dk'da gidilebilir.

Bayrampaşadan yeni havalimanına nasıl gidilir?

Bayrampaşa'dan İstanbul yeni havalimanına M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattı ve M1B Yenikapı-Kirazlı Metro Hattı ile Otogar durağında inerek Esenler Otogar – 3. Havalimanı hattından ulaşım sağlayabilirsiniz. Otogar'dan 3. Havalimanına her 15 dakikada bir araç kalkacak. Yolculuk ücreti 16 TL olacak.

Otogardan havalimanına nasıl gidilir?

Esenler Otogarı'ndan İstanbul Havalimanı'na gitmenin en kolay yolu HAVAİST otobüsleri. Esenler (Bayrampaşa) Otogarı'ndan kalkan HAVAİST otobüslerine binerek hızlı ve konforlu bir şekilde İstanbul Havaalanı'na ulaşabilirsiniz.