Dövme transfer jeli nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Dövme transfer jeli nasıl kullanılır?
  2. Dövme deriye nasıl işlenir?
  3. Transfer kağıdı ne işe yarar?
  4. Dövme Kalemi Nedir?
  5. Dövme hangi tabakaya yapılır?
  6. Dövme için hangi kremler kullanılır?
  7. Kalıcı dövme bakımı nasıl yapılır?

Dövme transfer jeli nasıl kullanılır?

Transfer için aydıngere veya transfer kağıdına çizim yapıldıktan sonra, deoroll-on veya özel transfer sıvıları dövmenin yapılacağı yere sürülür. Ardından transfer için kopyanın çizildiği kağıt bölgeye baskı uygulanarak yaklaşık 10-15 saniye kadar tutulur.

Dövme deriye nasıl işlenir?

Dövme yapılacak sekil vücuda 2 şekilde işlenir.
  1. Transfer yöntemi ; çizimin kopya kağıdına aktarılarak , transfer sıvısı yardımıyla deriye aktarılması işlemidir.
  2. Kalem veya çizim yapılabilecek herhangi bir araç ile bölgeye kağıda çizer gibi elle çizerek aktarılabilir.
Daha fazla öğe...

Transfer kağıdı ne işe yarar?

Bir resmi imajı, tasarımı başka bir ürün üzerine aktarana kadar kaldığı yere transfer kağıdı denir. ... Bunun yanında cama ve bardaklara baskı yapmak için sulu çıkartma transfer kağıdı da bulunmaktadır. Bu tip kağıtlar ise soğuk baskı için uygundur ve suda ayrışarak objenin üzerine transfer olur.

Dövme Kalemi Nedir?

Kol ya da bilek gibi vücudunuzun herhangi bir bölgesine dilediğiniz dövmeyi yapmanızı sağlayan kalem, cildinize zarar vermeyerek kalıcılığını sürdürür. İki gün boyunca kalan şablon, resim ya da yazıyı silinmeye başladığında tazeleyebilirsiniz.

Dövme hangi tabakaya yapılır?

İğne, derimizin epidermis tabakasını boydan boya deler ve böylece ucu, dermis adı verilen daha derin deri tabakasına kadar ulaşabilir. Boya, buraya enjekte edilir. Dermis içerisinde kolajen ipçikler, sinirler, salgı bezleri, kan damarları ve benzeri yapılar bulunur.

Dövme için hangi kremler kullanılır?

Dövme bakımı; dövme yapıldıktan hemen sonra başlar ve gün içerisinde 2 saatte bir tekrar eder, uygun olan merhem (bepanthol merhem) her iki saatte bir ince bir tabaka şeklinde sürülür. Merhemi sürmeden önce kuru bir selpak ile silinmesi atan boyanın ve eski derinin kalkması açısından önemlidir.

Kalıcı dövme bakımı nasıl yapılır?

dövmeyi yaptırdıktan sonra dövmenin üstü streç filmle kapatılır. sakın streç filmle dövme arasına peçete koymasına izin vermeyin. dövmeye yapışabilir. dövme yapıldıktan 3 saat sonra streç film açılır. içme suyu ve antibakteriyel sabunla yıkanır. ondan sonra krem bakımına girişilir. günde en fazla 7 defa kremlenir.