Medeniyet Üniversitesi rektörü kim oldu?

İçindekiler:

  1. Medeniyet Üniversitesi rektörü kim oldu?
  2. Prof Dr gülfettin Çelik Kimdir?
  3. Prof Dr Hamza Ateş kimdir?
  4. Prof Dr Ibrahim Subaşı Kimdir?
  5. Istanbul üniversitesi özel mi?
  6. Ibrahim Subaşı nereli?
  7. Akredite ne işe yarar?

Medeniyet Üniversitesi rektörü kim oldu?

Dr. Gülfettin Çelik'i Ziyaret. İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof.

Prof Dr gülfettin Çelik Kimdir?

Siyaset bilimci, akademisyen, profesör, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörü, Dicle Üniversitesi eski Rektör Vekili. 1962 yılında Bulgaristan'ın Kırcaali şehrinde doğdu. 1983 Yılında Gebze İmam Hatip Lisesinden, 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu.

Prof Dr Hamza Ateş kimdir?

Konya\Akşehir doğumlu olan Hamza Ateş, ilk ve orta öğrenimini Akşehir'de, lise öğrenimini ise Konya'da tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden 1992'de mezun oldu. ... Halen aynı üniversitede Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Başkanı olarak çalışmaktadır.

Prof Dr Ibrahim Subaşı Kimdir?

İbrahim SUBAŞI. Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü ile İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Doktorasını ise İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü ( Hukuk Fakültesi ), Kamu Hukuku Anabilim Dalı İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Hukuku Bilim Dalı'nda yaptı. ...

Istanbul üniversitesi özel mi?

İstanbul Üniversitesi (kısaca İÜ), İstanbul'da bulunan devlet üniversitesidir. 'te Türkiye'nin ilk ve tek üniversitesi olarak öğrenim hayatına başlamış olan kurum, Osmanlı İmparatorluğu'ndaki ilk Avrupa tarzı üniversite olarak kabul edilen Darülfünun'un doğrudan devamıdır.

Ibrahim Subaşı nereli?

İbrahim Subaşı (d. 1914, Elmalı/Camicedit) - (ö. ), Türk siyasetçi. İstanbul Yüksek İktisat ve Ticaret Okulu mezunudur.

Akredite ne işe yarar?

Akreditasyon: Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından belirli bir alanda önceden belirlenmiş akademik ve alana özgü standartların bir yükseköğretim programı ve yükseköğretim kurumu tarafından karşılanıp karşılanmadığını ölçen değerlendirme ve dış kalite güvence sürecidir.