ACE ne demek oyunda?

İçindekiler:

  1. ACE ne demek oyunda?
  2. CS de ace atmak nedir?
  3. CS GO Bait nedir?
  4. Ace çalmak ne demek?
  5. Selçuklularda ace ne demek?
  6. Ace atmak ne demek Voleybol?
  7. CS GO Face it nedir?
  8. Twitch NT ne demek?
  9. Hacesiyim ne demek?

ACE ne demek oyunda?

CS: GO'da oyun içinde bolca anılan bazı kelimeler bulunmakta. ... Bu yazı serisinde açıklamasını yapacağımız ilk oyun içi kelimemiz ise Ace, ülkemizdeki oyuncular bu tabiri genellikle "Ace attım" şeklinde kullanıyorlar. Ace ise 5 vs 5 maçlarda bir oyuncunun, rakip takımın tamamını öldürmesi durumu olarak biliniyor.

CS de ace atmak nedir?

- Ace: En muazzam başarılardandır. Tek bir kişi karşıdaki herkesi öldürürse “Ace atmış” olur. - GH: ”Good Half” anlamına gelir. GG (good game)'nin bir türevidir.

CS GO Bait nedir?

Bait'lemek: Avantajsız bir durumdayken rakibi yemleyerek bir taktik ile avantajlı duruma geçmek. “Beyler siz A gidin, C4 ile ben b gireceğim” diyerek, bomba kuramayacakken rakibi yanılgıya uğratıp, kurabilecek pozisyonu elde etmek gibi.

Ace çalmak ne demek?

Ace - Karşı takımın tüm şampiyonlarını öldürmek.

Selçuklularda ace ne demek?

Hace kelimesi Farsça kökenli bir kelimedir. Nimazulmülk Büyük Selçuklu Devleti'nin en büyük devlet adamı ve devletin mimarı olarak bilinir. Hace kelimesinin anlamı ise; Müderris, hoca, efendi mânâsına ilim sâhibi kimselere verilen Farsça bir ünvan.

Ace atmak ne demek Voleybol?

Ace: Servisle atılan topa müdahale edilememesi sonucu rakip yarı alana değmesi. Aktarma: Topu baska bir oyuncuya yollama.Pas. ... Aktif Blok: Bloktaki oyuncuların ellerinin filenin öbür tarafına geçmesi.

CS GO Face it nedir?

bir esport sitesi. cs go'da rekabetçi atabileceğiniz ve lig kurabileceğiniz bir sistem. ayrıca buradan atacağınız rekabetçi maçlar sayesinde site içinde puanlar toplayıp cs go itemleri alabilirsiniz. ...

Twitch NT ne demek?

not tested. briç oyununda sanzatu için kullanılan kısaltma.

Hacesiyim ne demek?

Hace kelimesi TRT 1 ekranlarında yayınlanan Uyanış: Büyük Selçuklu'da Nizamülmük karakteri tarafından, “Ben bu devletin hacesiyim” şeklinde kullanıldı. ... Hace, Farsça kökenli bir kelime olup, hoca, müderris ve efendi anlamlarında kullanılarak, ilim sahibi kimlere verilmektedir.