İTÜ de psikoloji var mı?

İçindekiler:

  1. İTÜ de psikoloji var mı?
  2. İTÜ Makine Mühendisliği kaç bin?
  3. Istanbul Teknik Üniversitesinde tıp var mı?
  4. İTÜ Ayazağa Kampüsü hangi bölümler var?
  5. ITÜ ücretsiz mi?
  6. İTÜ eğitim fakültesi var mı?

İTÜ de psikoloji var mı?

Merkezimiz dönemin Dil ve İnkılâp Tarihi Bölümü Başkanı Prof. ... Şuanda Maçka Yerleşkesi Yabancı Diller Yüksekokulu ve Ayazağa Yerleşkesi Bilgi İşlem Merkezi binalarında 2 psikolojik danışman ve 4 psikolog ile hizmetlerini sürdürmektedir.

İTÜ Makine Mühendisliği kaç bin?

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) 2020-2021 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları
Üniversite AdıBölümTaban Puanı
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (Devlet)Makine Mühendisliği500,38437
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (Devlet)Elektrik Mühendisliği493,67499
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (Devlet)Matematik Mühendisliği490,97190
69 satır daha•BE

Istanbul Teknik Üniversitesinde tıp var mı?

AKP'li belediyenin 'gurur tablosu': İTÜ'de tıp kazandırdılar Zira "Gurur Tablosu" diye asılan afişte adları yazılı 10 adaydan 3'ü için İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Tıp Fakültesi'ni kazandıkları bildiriliyor. Ancak 250 yaşına yaklaşan üniversitede bilindiği üzere tıp fakültesi bulunmuyor.

İTÜ Ayazağa Kampüsü hangi bölümler var?

Şehir kampüsü olan yerleşkenin içerisinde; İşletme Fakültesi, Yabancı Diller Yüksekokulu, Türk Musikisi Devlet Konservatuarı, Müzik İleri Araştırmalar Merkezi Kütüphanesi, Yabancı Diller Yüksekokulu Kütüphanesi, İşletme Fakültesi Kütüphanesi, Konservatuvar Kütüphanesi, İTÜ Vakfı ofisleri, İTÜ Sosyal Tesisleri ve ...

ITÜ ücretsiz mi?

İTÜ'deki akademik yıl başına ödenecek olan öğrenim ücreti 1. ve 2. yıllar, yıl başına 12.000 TL, 3. yıl güz dönemi için 6.000 TL'dir. ... Öğrencilerimizden gelen geri dönüşler ışığında, ABD'deki öğrencilerimiz bir akademik yılda, öğrenim harcı dışında ortalama 15.000 ABD doları harcama yapabilmektedirler.

İTÜ eğitim fakültesi var mı?

İstanbul'un merkezi noktalarına konumlanmış 5 ayrı kampüste, 13 fakültede lisans programı ve 7 enstitüde yüksek lisans ve doktora programlarında eğitim veriliyor. ... İTÜ'de Türkçe ve İngilizce eğitim veriliyor. Yüzde 100 İngilizce eğitim veren bölümler ve yüzde 30 İngilizce eğitim veren bölümler bulunuyor.