Pitbull nasıl bir hayvandır?

İçindekiler:

  1. Pitbull nasıl bir hayvandır?
  2. Pitbull'un orjinal olduğunu nasıl anlarız?
  3. Pitbull ne kırması?
  4. Amstaff nasıl anlaşılır?

Pitbull nasıl bir hayvandır?

Çok sadık bir köpektir. Güçlü, kaslı ve çevik bir köpek olan Pitbull köpeklerin özellikle çene kasları çok kuvvetlidir. Başka hayvanlar veya yabancılar ile anlaşamaz. Saldırgan bir özelliği bulunması nedeniyle karşısındaki hayvanlara direk saldırabilir.

Pitbull'un orjinal olduğunu nasıl anlarız?

Göğüs: Derin; fakat fazla geniş değildir. Kuyruk: Vücuda göre kısa, aşağıdan konumlu, uca doğru zarifçe incelir. Asla kıvrık ya da sırtta halka şeklinde veya kesik değildir. Bacaklar: Ön bacaklar düz, kalın ve yuvarlak kemiklidir.

Pitbull ne kırması?

Hangi köpeklerin karışımı? ... Tazılar, sürü köpekleri, mastif/bulldog ve av köpekleri. Pitbull cinsi ise Amerikan Pitbull Terrier olarak bilinir. 19. yüzyılda bulldog ve değişik türdeki terrier'ların çiftleştirilmesiyle ortaya çıkan Amerikan Staffordshire Bullterrier tür, minyatür bir pitbull'dur.

Amstaff nasıl anlaşılır?

Geniş ve de güçlü bir kafası bulunur çok güçlü de bir çenesi ve kısa bir burnu vardır. Gözleri yuvarlak olan bu köpeklerin dişleri de makas şeklinde üst üste geçmelidir. Bu köpeklerin kürkü kalın, parlak, kısa tüylerden meydana gelmektedir ve her renk olabilir.