Ek ders ücreti nasıl hesaplanır?

İçindekiler:

  1. Ek ders ücreti nasıl hesaplanır?
  2. Sınıf öğretmenliğinden kaç ek ders?
  3. Okul müdürü kaç saat ek ders alır?
  4. Okul müdürü maaş karşılığı kaç saat derse girer?

Ek ders ücreti nasıl hesaplanır?

Öğretmenin girmiş olduğu toplam ders sayısından maaş karşılığı olan ders saati çıkarılır. Ve her 10 saat ders için 1 saat ek ders eklenir. Örneğin haftada 26 derse giren bir öğretmenin ek ders hesaplaması: 26-15= 11 saat ek ders.

Sınıf öğretmenliğinden kaç ek ders?

Sınıf Öğretmeni Ek Dersi Nasıl Hesaplanır? Sınıf öğretmenleri haftada 18 saat aylık (maaş) karşılığı ve ilave olarak 12 saatte zorunlu ek ders okutmakla görevlidirler. Sınıf öğretmenlerinin ders dışı hazırlık planlamadan 3 saat ve varsa nöbeti ile birlikte haftalık ek dersi 18 saat olabilmektedir.

Okul müdürü kaç saat ek ders alır?

Buna göre, 2018 Ocak ayından itibaren 20 saat alan ilkokul müdürleri 24 saat ek ders alacak, ortaokul müdürleri 24 saat ana sınıfı olan ortaokullarda müdürler 26 saat ek ders, 20 saat ek ders alan lise müdürleri de 24 saat ek ders alacak. 18 saat ek ders alan Müdür yardımcıları ise 19 saat ek ders alacak.

Okul müdürü maaş karşılığı kaç saat derse girer?

Milli Eğitim Bakanlığının 07 tarihli ve11707 sayılı 2007/19 nolu genelgesinin 2.maddesindeki açıklamalara göre; Ders bütünlüğü de dikkate alınarak örgün ve yaygın eğitim kurumları müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcılarına haftada 6 saat aylık karşılığı ders görevi verilecek, aylık karşılığı ders ...