Melih Çardak nerelerde oynadı?

İçindekiler:

  1. Melih Çardak nerelerde oynadı?
  2. Melih Cardak kac yasinda?
  3. Idris baba kim gerçek adı?
  4. Çukur dizisinin idris babası kimdir?
  5. Akasya Durağı Menekşe kimdir?
  6. Cennet Mahallesi Kadir Dede Öldü mü?

Melih Çardak nerelerde oynadı?

Oyuncu, Dansçı, Koreograf. 1959, İstanbul doğumlu. Lise mezunu. 1978-1985 yılları arasında Şan Tiyatrosu, Devekuşu Kabare, Levent Kırca tiyatrolarında, 1987-1990 yılları arasında İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatrolarında oyuncu – dansçı - koreograf görevini üstlendi.

Melih Cardak kac yasinda?

62 yaşında (1959) Melih Çardak/Yaş

Idris baba kim gerçek adı?

Çukur dizisinde canlandırdığı İdris Koçovalı rolüyle ünü artan sanatçı Ercan Kesal, aslında bir hekim.

Çukur dizisinin idris babası kimdir?

Ercan Kesal Kimdir, Kaç Yaşında? 1959, Avanos (Nevşehir) doğumlu olan Ercan Kesal, ilk ve orta öğrenimini Avanos'ta, lise öğrenimini Nevşehir'de tamamladı. 1984 yılında Ege Üniversitesi Tıp fakültesinden mezun oldu ve uzun yıllar boyunca tıp doktoru olarak çalıştı ve sağlık sektöründe yöneticilik yaptı.

Akasya Durağı Menekşe kimdir?

Şeyla Halis, tarihinde İstanbul'da doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitiminin ardından Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Piyano bölümünden mezun oldu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde tiyatro eğitimi alarak mezun oldu.

Cennet Mahallesi Kadir Dede Öldü mü?

20 yılları arasında Cennet Mahallesi dizisindeki Muharrem rolü ile televizyonda izleyiciyle buluşan Ümit Yesin vefatından kısa süre önce final yapan Yeni Gelin dizisinde de Dede Korkut rolüyle ekrana gelmişti. Yesin günü hayata veda etti.