TOKİ 2021 TOKİ başvuruları ne zaman?

İçindekiler:

  1. TOKİ 2021 TOKİ başvuruları ne zaman?
  2. TOKİ konut devri nasıl yapılır?
  3. Diyarbakır'da Toki başvuruları ne zaman yapılacak?
  4. Emlak Konut devir işlemleri nerede yapılıyor?
  5. K Maraş Toki Evleri 2021 Nereye Yapılacak?
  6. TOKİ Hangi illerde arsa satacak?
  7. Iskenderun 2 Etap TOKİ ihalesi ne zaman?

TOKİ 2021 TOKİ başvuruları ne zaman?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam 2021 projesinde yer alan konutlar için başvurular 5 Nisan'da başlıyor.

TOKİ konut devri nasıl yapılır?

İşte TOKİ konut sözleşmesinde evi başkasına devretme ile ilgili detaylar; "Alt gelir grubu projelerinde hak sahibi olup sözleşme imzalayanlar konutlarını borçlarını bitirip malik olunana kadar devredemezler. Borcu devam ederken konutunu devreden hak sahiplerinin sözleşmeleri feshedilir.

Diyarbakır'da Toki başvuruları ne zaman yapılacak?

'Diyarbakır TOKİ başvuruları nasıl yapılır?' sorusu Diyarbakır'da yaşayan vatandaşlar tarafından arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. TOKİ 100 bin sosyal konut projesi için başvurular 'ye kadar devam edecek.

Emlak Konut devir işlemleri nerede yapılıyor?

**Borcu bitmiş, teslime hazır ve tapusu verilmeye müsait olan bağımsız bölümlerin sözleşme devir işlemleri yapılmayacaktır. **Devir işlemleri sadece Emlak Konut Genel Müdürlüğünde Noter huzurunda gerçekleştirilmekte olup her hangi bir yerde yapılan işlemler geçerli olmayıp sorumluluk Şirketimize ait değildir.

K Maraş Toki Evleri 2021 Nereye Yapılacak?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi Fatih Mahallesi 697 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 2 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Hangi illerde arsa satacak?

Muhammen bedeli 3.285.239.468-TL olan yaklaşık 2.618.272 metrekare büyüklüğündeki; Adana, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Giresun, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin ve Muğla'da bulunan 444 arsa, açık artırmayla satılacak.

Iskenderun 2 Etap TOKİ ihalesi ne zaman?

2 Ağustos 2021 Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Hatay İskenderun Düğünyurdu Mahallesi 2'nci etapta inşa edilecek 486 konutun ihalesi yapıldı. 02 Ağustos 2021 Pazartesi günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.