1 kilo söke Un ne kadar?

İçindekiler:

  1. 1 kilo söke Un ne kadar?
  2. Bir torba Un ne kadar 2021?
  3. Söke Un hangi marketlerde var?
  4. Sinangil un nerenin unu?
  5. Söke Un kime satıldı?

1 kilo söke Un ne kadar?

Seçenekler: 1 kg8,75 TL/kg. 5 kg6,38 TL/kg.

Bir torba Un ne kadar 2021?

Un Fiyatları 2021 2 kilogramlık un, 7,50 TL ile 20 TL arasında markasına göre fiyatlanıyor. İndirimli günlere, kampanyalara göre de un fiyatlarında değişiklikler olabiliyor. Örneğin yine aynı değişiklik unsurlarına göre 5 kilogramlık un fiyatları, 15 TL ile 30 TL arasında değişiklik gösterebiliyor.

Söke Un hangi marketlerde var?

Söke markasının ürünlerini CarrefourSA reyonlarında her zaman bulabilirsiniz. CarrefourSA mağazalarında Unlu Mamuller ve Tatlılar bölümünde ulaşabileceğiniz Söke Un 1 kg ürünü, geleneksel olarak yetiştirilmiş buğdaydan üretilen ve toprağın bereketini getiren bir ürün olarak tam 50 yıldır değişmeyen bir kalite sağlıyor.

Sinangil un nerenin unu?

Sinangil, 1963 yılında Konya'da un ve irmik alanında faaliyete başladı. Sinangil ürün yelpazesi; çok amaçlı paket un, özel amaçlı paket unları, kek unları, fonksiyonel unlar, hazır ekmek karışımları, pişirme yardımcıları ve glütensiz un üzerinedir.

Söke Un kime satıldı?

Şirket tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Söke Un hissedarları ile İngiliz menşeli yatırım fonu Mediterra Capital Partners I, LP'nin yüzde yüz sahip olduğu MKU Un A.Ş. arasında Söke Un hisselerinin yüzde yüzünün satışı ile ilgili olarak nihai satın alma sözleşmesi imzalandı.