Türk Telekom WiFi nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom WiFi nasıl kullanılır?
  2. Turk telekom modem sifresi nedir?
  3. Türk Telekom WiFi 1 GB hediye nedir?
  4. Türk Telekom WiFi noktalarında geçerli internet nedir?
  5. Turk Telekomda WiFi Bonus free ne demek?

Türk Telekom WiFi nasıl kullanılır?

Türk Telekom Aboneleri için Türk Telekom WiFi Hizmetine Giriş Türk Telekom WiFi isim ve logosunu gördüğünüz kablosuz internet servis noktasında cihazınızın kablosuz internet (Wireless) özelliğini açınız. Kablosuz ağlardan (SSID) “Turk Telekom WiFi”ı seçiniz. Herhangi bir ağ şifresi sorulmadan bağlantı yapılacaktır.

Turk telekom modem sifresi nedir?

En yaygın kullanılan IP adresleri ise 192.168.1..168.2.1 şekkindedir. Türk Telekom modem arayüz IP adresi olarak 192.168.1.1'i kullanmaktadır. ... Bazı modeller kullanıcı adı istemez sadece şifre yazarak Türk Telekom modem arayüz girişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Türk Telekom modem şifresiturktelekom”'dur.

Türk Telekom WiFi 1 GB hediye nedir?

Bu kampanyadan faydalanabilmek için ise Türk telekom'un resmi sayfasından ya da mobil uygulamasından kredi kartı ya da banka kartı kullanarak 30 TL üzeri yüklemeler için 7 gün geçerli 1 GB 30 TL altı yüklemeler içinde 1 gün geçerli yani 24 saat süreli 1 GB internet kazanabilirsiniz.

Türk Telekom WiFi noktalarında geçerli internet nedir?

Türk Telekom WiFi, ev ve işyeri dışında binlerce servis noktasında kablosuz internete bağlanabileceğiniz hızlı ve güvenli genişbant internet erişim hizmetidir. ... Türk Telekom WiFi ile binlerce servis noktasında taşınabilir bilgisayarınız veya WiFi uyumlu cep telefonunuz üzerinden özgürce internete bağlanabilirsiniz.

Turk Telekomda WiFi Bonus free ne demek?

ADSL Kullanıcıları İçin Türk Telekom internet aboneliğiniz ile birlikte abone olduğunuz internet paketine göre 2 GB Türk Telekom WiFi Hediye. Ayrıca bu kotaya ek olarak Türk Telekom WiFi Otomatik için aylık 1 GB hediyeniz Türk Telekom'dan size ücretsiz.