Mall of Istanbul hangi saatlerde açık?

İçindekiler:

  1. Mall of Istanbul hangi saatlerde açık?
  2. Yarın Mall of Istanbul açık mı?
  3. Mall of Istanbul ne anlama geliyor?
  4. Decathlon kaçta kapanıyor 2020?
  5. Mall of Istanbul evcil hayvan girebilir mi?
  6. Mall of Istanbul ne kadara mal oldu?

Mall of Istanbul hangi saatlerde açık?

Mall Of İstanbul, sabah saat 12:00'da açılıyor. Bu saatten itibaren AVM'ye girerek alışverişinizi yapabilirsiniz. Mall Of İstanbul Saat Kaçta Kapanıyor? Haftanın yedi günü de belirli saatlerde müşterilerine hizmet sağlayan Mall Of İstanbul, 12:00'da açılıyor. 20:00'a kadar ise hizmet sağlıyor.

Yarın Mall of Istanbul açık mı?

Mall of İstanbul AVM Pazartesi,Salı,Çarşamba,Perşembe, Pazar günleri 10.00-22.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Cuma ve Cumartesi günleri ise 10.00-22.30 saatleri arasında açık oluyor.

Mall of Istanbul ne anlama geliyor?

cevahir holdingin şişli'de inşa ettiği devasa alışveriş merkezinin adı olacakmış. reklam sloganı da "istanbullu malların buluşma mekanı" olur heralde... torunlar gyo'nun mahmutbey gi$elerinin yani ba$inda in$a ettigi 2013 yili ortasinda tamamlanmasi planlanan proje.

Decathlon kaçta kapanıyor 2020?

Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere 10.00-22.00 saatleri arasında açık olan Decathlon mağazaları, resmi tatil günlerinde ve dini bayramlarda da hizmet vermektedir.

Mall of Istanbul evcil hayvan girebilir mi?

Evet, evcil hayvanlar kabul edilir.

Mall of Istanbul ne kadara mal oldu?

1.5 milyar TL'ye mal olan 'Mall Of İstanbul' açıldı. TORUNLAR GYO tarafından 1.5 milyar liralık yatırımla Mahmutbey yolu üzerinde inşa edilen 'Mall Of İstanbul'da alışveriş merkezi ilk ziyaretçilerini ağırladı.