Tivibu kanal arama nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Tivibu kanal arama nasıl yapılır?
  2. Tivibu nedir nasıl çalışır?
  3. Tivibu için internet gerekli mi?
  4. Turk Telekom Tivibu nedir?

Tivibu kanal arama nasıl yapılır?

Kumandanızdan mod tuşuna basın. Sonra kurulum ve manuel arama bölümüne girin. Burada frekans yazan yere eklemek istediğiniz kanalın frekansını yazın. Sembol oranı yazan yere kumandanın tuşları ile girin.

Tivibu nedir nasıl çalışır?

Tivibu Web ile bilgisayarınız üzerinden yerli ve yabancı pek çok TV kanalına ulaşabilir, canlı yayınları istediğiniz zaman durdurup geri alabilir, binlerce film, dizi, belgesel, çocuk ve müzik içeriğine istediğiniz an ulaşabilir, kaçırdığınız yerli dizileri 1 hafta süresince kaydetmenize gerek kalmadan tekrar ...

Tivibu için internet gerekli mi?

Tivibu, internet üzerinden veri akışı ile gerçekleşen bir hizmet olduğu için Tivibu GO'ya bağlantı gerçekleştirdiğiniz internet paketinin kotası etkilenecektir.Tivibu GO Aile Paket'e bağlanılması halinde aşağıdaki bilgilerin dikkate alınması gerekir.

Turk Telekom Tivibu nedir?

Tüm platformlarda eşsiz bir televizyon izleme keyfi yaşatan Tivibu, kullanıcılarına TV, bilgisayar, tablet ve akıllı telefon üzerinden diledikleri içerikleri istedikleri zaman ve istedikleri ekranda izleme fırsatı sunuyor. ... Cep telefonunuz ya da tabletinizden oynattığınız bir içeriği Tivibu Ev ekranına aktarabilirsiniz.