Eski telefon numarası nasıl geri alınır?

İçindekiler:

  1. Eski telefon numarası nasıl geri alınır?
  2. Eski numaramı nasıl geri alabilirim Turkcell?
  3. Kapanan numara tekrar açılır mı?
  4. Turkcell eski numaramı nasıl öğrenebilirim?
  5. Turkcell yeni sim kartı ne kadar?

Eski telefon numarası nasıl geri alınır?

Bilgisayar veya cep telefonundan Google hesabına giriş yapın. Menüden kişiler veya rehberi seçin. Daha fazla seçeneğinden kişileri geri yükle deyin. Burada 10 dakika önce, 1 saat önce, dün, 1 hafta önce ve özel bölümünü kullanarak kişileri geri yükleyebilirsiniz.

Eski numaramı nasıl geri alabilirim Turkcell?

Bir yıl sonunda alınmayan hatlar tekrar satışa sunulur. Hattınızı geri almak için kimliğiniz ve hattınızı faturalı kullanmak istiyorsanız adınıza kayıtlı bir fatura ile Turkcell Mağazaları'nı ziyaret edebilirsiniz.

Kapanan numara tekrar açılır mı?

Faturalı hattın kapanması halinde borcun ödenmesi durumunda hat tekrar açılır ve hizmet almaya devam edebilirsiniz. Operatöre Göre Kapanan Hatları Açtırma Yöntemleri Nelerdir? ... Kısıtlanmış ya da tamamen kapatılan hatlarda hizmetlerin tamamen durdurulması durumunda kapanma ücreti tekrar alınmamaktadır.

Turkcell eski numaramı nasıl öğrenebilirim?

Hat Özetim Turkcell.com.tr anasayfasından hesabınıza giriş yapın. Ana menüde "İşlem Merkezi" kategorisinin üzerine gelin. Açılan menüde "Ayarlarım" altında yer alan "Ana iletişim Hattı" seçeneğine tıklayın. Açılan sayfada tanımladığınız ya da kullandığınız tüm hatlarınızı görebilirsiniz.

Turkcell yeni sim kartı ne kadar?

Tavsiye edilen SIM kart değişikliği fiyatı 34,85 TL'dir.