Kocasinan Tapu nereye taşındı?

İçindekiler:

  1. Kocasinan Tapu nereye taşındı?
  2. Tapu Randevu e devletten nasıl alınır?
  3. Tapu saat kaça kadar açık?
  4. E devlet üzerinden tapu işlemleri nasıl yapılır?
  5. E devletten ev satışı yapılır mı?

Kocasinan Tapu nereye taşındı?

Kocasinan tapu müdürlüğü 28.12.2020 Tarihinden itibaren Yeni adresi olan Hulusi akar bulvarı Yapı sanat okulu 3.sok no 5 Melikgazi Adresinde hizmet verecektir. Hali hazırda Melikgazi müdürlüğünün taşındığı binaya Kocasinan müdürlüğü de taşındı pazartesi günü hizmet vermeye başlayacak.

Tapu Randevu e devletten nasıl alınır?

e-Randevu ile tapu randevu alma olanağı da söz konusudur. Bunun için Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün web sitesi www.tkgm.gov.tr üzerinde bulunan e-randevu sekmesine tıklanır. Eğer ilk defa tapudan randevu alma işlemi gerçekleştirecek iseniz www.tkgm.gov.tr üzerinden “Randevu Al” butonuna tıklanır.

Tapu saat kaça kadar açık?

Tapu daireleri resmi kurum olması nedeli ile belirli bir çalışma saatleri içerisinde hizmet veriyor. Tapu dairesi çalışma saatleri memurların çalışma saatlerinin yeniden düzenlendiği kış ve yaz saatine göre değişmekle beraber sabah 08:00 akşam 17:00'dir.

E devlet üzerinden tapu işlemleri nasıl yapılır?

Vatandaşlar; sisteme alıcı ve satıcının T.C. kimlik numarası, e-devlet şifresi, telefon numarası ve tapu müdürlüğü ismini giriyor. Sonrasında tapu müdürlüğü tarafından harç miktarı hesaplanıp vatandaşlara bildiriliyor. Vatandaşların ücretlerini yatırmalarının ardından web tapu randevu saati SMS ile iletiliyor.

E devletten ev satışı yapılır mı?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, tapu sahiplerinin taşınmazlarını tapu müdürlüklerine gitmeden internet üzerinden yönetebileceği sistemi hayata geçirdi. ... Web tapu e-devlet üzerinden kimlik doğrulama sistemiyle birlikte kullanılabilecek.