Burun estetiği ameliyatı ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Burun estetiği ameliyatı ücreti ne kadar?
  2. Devlet hastanelerinde burun ameliyatı ücreti ne kadar?
  3. Iple burun estetiği kalıcı mi?
  4. Devlette estetik olunur mu?

Burun estetiği ameliyatı ücreti ne kadar?

Özel hastanelerde fiyatlar devlet hastanelerinin aksine oldukça maliyetlidir. En düşük maliyetli bir burun estetiği işlemi 12.000 TL'den başlayıp ek işlemler ile fiyat doğru orantılı olarak artmaktadır. Özel hastanelerinde genel olarak en yüksek tutar yaklaşık 30.000 TL'ye kadar çıkarılabilmektedir.

Devlet hastanelerinde burun ameliyatı ücreti ne kadar?

Burun kemerini yok etmek için ameliyat fiyat aralığı: Bin 250 – TL. Estetik nedenlerden ötürü yapılacak burun küçültme ameliyatı fiyat aralığı: – 5 bin TL. Tamponsuz estetik burun ameliyatı için fiyat aralığı: 2 bin – 5 bin TL.

Iple burun estetiği kalıcı mi?

Hastanın yatışına gerek kalmadan hemen taburcu edilebilir. Kalıcılık yapılan operasyon başarısına göre değişmekle birlikte uzman hekim deneyimi ve tecrübesine dayanarak, kalıcılığı kişiye göre 1 – 1.5 yıl arası değişmektedir.

Devlette estetik olunur mu?

Devlet hastaneleri her ne kadar estetik kaygılarla yapılacak olan estetik ameliyatlarını yapmasa da, bazı durumlarda özellikle sağlık sorunları nedeniyle gerçekleştirilecek operasyonların yanında estetik ameliyatının yapılmasına izin verilebilmektedir.