Amerikan Hastanesi hangi semtte?

İçindekiler:

  1. Amerikan Hastanesi hangi semtte?
  2. Amerikan Hastanesi sahibi kim?
  3. Amerikan Hastanesi hangi durakta?
  4. Amerikan Hastanesi sahibi kimdir?
  5. Amerikan Hastanesi Gaziantep hangi Otobüs gider?
  6. Amerikan Hastanesi Nerede Nasıl Gidilir?
  7. Cüneyt Şar kimdir?

Amerikan Hastanesi hangi semtte?

AMERİKAN HASTANESİ 41.053261 enlem ve 28.995161 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Teşvikiye Mh. ve Şişli ilçesine bağlıdır. AMERİKAN HASTANESİ haritası Istanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. AMERİKAN HASTANESİ posta kodu 34365.

Amerikan Hastanesi sahibi kim?

Amerikan Hastanesi, resmi adı VEHBİ KOÇ VAKFI AMERİKAN HASTANESİ, 1920 yılında İstanbul'da kurulan ve 1995 yılında Vehbi Koç Vakfı (VKV) tarafından devralınan özel sağlık kurumu. Türkiye'deki Amerikan Hastanelerinin tarihi 19. yüzyıla uzanır.

Amerikan Hastanesi hangi durakta?

Hastanemiz Şişli ilçesine bağlı, İstanbul'un güzide semtlerinden Nişantaşı, Teşvikiye mahallesinde merkezi bir konumdadır. Osmanbey metro istasyonu, otobüs durağına ve Kadıköy-Nişantaşı dolmuş durağına 5 dk., Mecidiyeköy metrobüs durağına ise 10 dk. yürüme mesafesindedir.

Amerikan Hastanesi sahibi kimdir?

Vehbi Koç Vakfı, sahibi olup yönettiği Amerikan Hastanesi, Bodrum Amerikan Hastanesi, MedAmerikan Tıp Merkezi, Koç Üniversitesi Hastanesi, Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi, Hemşirelik Fakültesi ve Semahat Arsel Hemşirelik Eğitim ve Araştırma Merkezi ile Türkiye'de özel bir vakıf tarafından yönetilen en geniş çaplı sağlık ...

Amerikan Hastanesi Gaziantep hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları 10332 - Amerikan Hastanesi yakınından geçiyor: M02, M04, S03, S05.

Amerikan Hastanesi Nerede Nasıl Gidilir?

BİZE ULAŞIN
  1. Hastanemiz Şişli ilçesine bağlı, İstanbul'un güzide semtlerinden Nişantaşı, Teşvikiye mahallesinde merkezi bir konumdadır.
  2. Osmanbey metro istasyonu, otobüs durağına ve Kadıköy-Nişantaşı dolmuş durağına 5 dk., Mecidiyeköy metrobüs durağına ise 10 dk. yürüme mesafesindedir.
Daha fazla öğe...

Cüneyt Şar kimdir?

Dr. Cüneyt Şar Ortopedi ve Travmatoloji, uzmanıdır. Alt ekstremitelerde venografi, Latarjet ameliyatı, Elle fizik tedavi, Spinal artrodez, Artroskopik akromioplasti alanlarında hizmet veriyor ve El Yaralanması, Osteoporoz, Kalsifik Tendinit, Çocuklarda İç Ve Dışa Basma, Mirror Hand hastalıkları konusunda çalışıyor.