Auzef hemşireliğe kimler başvurabilir?

İçindekiler:

  1. Auzef hemşireliğe kimler başvurabilir?
  2. Açıköğretim hemşirelik bölümü var mı?
  3. Açıktan lisans tamamlama nedir?
  4. YÖK Sağlıkta lisans tamamlama 2022 başvuruları ne zaman?

Auzef hemşireliğe kimler başvurabilir?

2014 yılında yayınlanan 6569 sayılı Kanun gereğince,19.11.2014 tarihinden önce hemşirelik önlisans programları ile YÖK tarafından belirlenen sağlık önlisans programlarından mezun olarak diploma alanlar programa başvuru hakkına sahiptirler.

Açıköğretim hemşirelik bölümü var mı?

AUZEF'e bağlı olan Hemşirelik Programı, iki yıllık açık öğretim lisans tamamlama programıdır. ... Hemşirelik bilim ve sanatını birey, aile ve toplumun sağlık bakımını karşılamada en üst düzeyde kullanabilen ve tercih edilen mezunlar vermek hedeflenmektedir.

Açıktan lisans tamamlama nedir?

Herhangi bir üniversitenin 4 yıllık lisans bölümünde okurken, bir şekilde 2.sınıfta sonra kaydını sildirerek ön lisans diploması alan öğrencilerin, bir süre sonra eğitimlerini tamamlamak adına başvurarak aynı bölümden veya imkan sağlanan başka bölümden 3.sınıftan devam etmelerine denir.

YÖK Sağlıkta lisans tamamlama 2022 başvuruları ne zaman?

2. 2021-2022 eğitim-öğretim yılı için Sağlık Lisans Tamamlama Programına ilişkin başvuru ve tercih işlemleri 21 (Saat: 15:30) – 21 (Saat:17:00) tarihleri arasında Başkanlığımız resmi internet sitesi üzerinden e-Devlet aracılığı ile yapılacaktır.